Uzman Üye
bende öyleyim çoğunlukla ayırt etmem türünü kulağıma hoş geliyorsa dinlerim
Hayatım boyunca gitar çalmak istemişimdir, ama becerdiğim tek şey dırıdın dırıdınMüzisyenim, gitar çalıp sahne alıyorum her türlü şeyi dinlemeyi inanılmaz seviyorum her müzik çok çekici geliyor saz sesi vs. türk ses aralıkları inanılmaz hoşuma gidiyor müzikle iç içe olan seven herkes seviyor sanırım
Ya gerçekten sadece pratik başka hiç bir şey değil 1-2 yılını adasan gerçekten çok iyi olursun teknik açıdan. Adım atmak önemliHayatım boyunca gitar çalmak istemişimdir, ama becerdiğim tek şey dırıdın dırıdın![]()
Kulağıma güzel gelen herşeyi dinlerim millete kötü gelse bilemerhaba dostlar şarkı tarzı böyle olan varmı diye düşünüyodum hep lofi rock phonk jdm rap yani kulağıma ne hoş gelirse onu dinliyorum arabesk falanda var ne ararsanız türkü bile olur yoksa sadece tek bir müzik zevkinizmi var benim mesela kulağıma hoş gelen şeyleri dinliyorum türü benim için önemli değil
ben arabest dinleyemiyom çok duygusal biriyim 1 dk dinleyemiyom bende tam tersi dertsiz olunca dinliyommerhaba dostlar şarkı tarzı böyle olan varmı diye düşünüyodum hep lofi rock phonk jdm rap yani kulağıma ne hoş gelirse onu dinliyorum arabesk falanda var ne ararsanız türkü bile olur yoksa sadece tek bir müzik zevkinizmi var benim mesela kulağıma hoş gelen şeyleri dinliyorum türü benim için önemli değil
aynen bende öyle kulağıma hangi müzik hoş gelirse onu dinlerim bendemerhaba dostlar şarkı tarzı böyle olan varmı diye düşünüyodum hep lofi rock phonk jdm rap yani kulağıma ne hoş gelirse onu dinliyorum arabesk falanda var ne ararsanız türkü bile olur yoksa sadece tek bir müzik zevkinizmi var benim mesela kulağıma hoş gelen şeyleri dinliyorum türü benim için önemli değil