Bak şuan arındılarEski bi inanışa göre işlenilen bir suçu, günahı keçiye yüklerlermiş ve bir bayırdan yada yüksek yerden keçiyi atıp arındıklarına inanırlarmış.
Günah keçisi lafı burdan gelmiştir.
Sanaldaki ateistlik yapanlarında sonu olacak şimdi inanmamazlık yapacaklar ama zamanı geldiğinde o yaptıkları aptallıkları affettiremeyeceklerBirgün birşeyi görücekler çok geç olacak
aynen zaten onların inancına göre gezegenide maymun hasan abi yaratmış asdfghjkSanaldaki ateistlik yapanlarında sonu olacak şimdi inanmamazlık yapacaklar ama zamanı geldiğinde o yaptıkları aptallıkları affettiremeyecekler![]()
Enerjiden gelmişiz atomdan gelmişiz genelde bazı ateistler bunu söyleraynen zaten onların inancına göre gezegenide maymun hasan abi yaratmış asdfghjk
o enerji dedikleri Allahın ruhudur +Enerjiden gelmişiz atomdan gelmişiz genelde bazı ateistler bunu söyler
Pardon ama Atatürk'e put diyen Cahiller gibilero enerji dedikleri Allahın ruhudur +bunu bilmeden konuşurlar + atomlar da aynı şekilde herşey atom atomuda yaratan kim bil bakalım
![]()
o enerji dedikleri Allahın ruhudur +bunu bilmeden konuşurlar + atomlar da aynı şekilde herşey atom atomuda yaratan kim bil bakalım
![]()
eğer hristiyan ülkesinde doğsaydım ve müslümanlığı bana baştan sona anlatsaydılar ailem müslüman olmasa bile kendi seçimim müslüman olurdu ^^Herkesin dini kendine boşver ne yapiyolarsa yapsınlar sen avrupa ülkelerinden birinde yaşasan sende hristiyan ligi savunacaktin
![]()
Avrupada olsan kiliselere gidişlerin veya dinlerin ne kadar gereksiz olduğunu anlardın sonrası da ateistlik.eğer hristiyan ülkesinde doğsaydım ve müslümanlığı bana baştan sona anlatsaydılar ailem müslüman olmasa bile kendi seçimim müslüman olurdu ^^
ben öyle düşünmüyorumAvrupada olsan kiliselere gidişlerin veya dinlerin ne kadar gereksiz olduğunu anlardın sonrası da ateistlik.
Yahudi dinine göre öyledir o dine inananlar bunu yaparlar,o kadar günahı keçiye yüklemek...Eski bi inanışa göre işlenilen bir suçu, günahı keçiye yüklerlermiş ve bir bayırdan yada yüksek yerden keçiyi atıp arındıklarına inanırlarmış.
Günah keçisi lafı burdan gelmiştir.
Dünya kendi kendine var oldu hersey kendiliğinden oluyor ? Elbette bir yaratıcı vardır ölünce görecez herseyiAllahın oldugunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? düşünsenıze ben sımdı arkadaslarımı peygamber ılan edıyorum kıtap yazdırıyorum güzel güzel insanların gonullerını fethedıcek bana ınanmalarını saglıycak ilahıler vb yaptırıyorum millet benım ıcın yatıp kalkıyor bende dıyorumkı ben sızı hep goruyorum ölünce size güzel şeyler vaad ediyorum ama ne görünüyorum nede biliniyorum düşünün kanunlar bile kanıtlar üzerine yürüyor ozaman dunyayı yaratanın olduguna dair neden bir kanıt yok?
Anlatilmayacagi için ve atalarin hristiyan olduğu için anlatilsa bile sana saçma gelecektieğer hristiyan ülkesinde doğsaydım ve müslümanlığı bana baştan sona anlatsaydılar ailem müslüman olmasa bile kendi seçimim müslüman olurdu ^^
dünya evren ve atomun sayesinde oluştu ve biz dunyaya geldik şimdi düşün biz evlenıp cocuk yapmasak kimse dogup hayata gelmeyecek ee? hadı ozaman da yaratılsın bakalım dunya donuyorsa ınsanlar sayesındeDünya kendi kendine var oldu hersey kendiliğinden oluyor ? Elbette bir yaratıcı vardır ölünce görecez herseyi
Bu arada sen neye inaniyirsun
Post automatically merged:
Anlatilmayacagi için ve atalarin hristiyan olduğu için anlatilsa bile sana saçma gelecekti![]()
reis islamı seçiyorsun, islamı savunuyorsun eyvallah lafım yok da islamı ne kadar iyi biliyorsun, bir kere bile kuranı anlayarak türkçe olarak okudun mu? türkiyede yaşayan müslümanların %95inin islam hakkında bildiği şeyler kuran kutsal kitap, hz muhammed islam peygamberi, oruç tutmak, namaz(bazı kişiler herkes değil). islam bunlardan ibaret değileğer hristiyan ülkesinde doğsaydım ve müslümanlığı bana baştan sona anlatsaydılar ailem müslüman olmasa bile kendi seçimim müslüman olurdu ^^