Satış elemanı olarak işe başlıyorum, tavsiyeleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Beyler satış elemanı olarak işe başladım diş macunu ve fırçası satıyoruz. Yarın ilk günüm, taktik verin. Ürün kaliteli ama insanlar biraz şüpheleniyor. Daha önce bilgisi olan veya kapınıza gelip ne dese alırsınız tarzı cevap verirseniz çok memnun olurum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam öncelikle ürünü test ettirme gibi bir şansınız varsa test ettirin ve elinizde varsa bilimsel testler falan önüne sunup samimi olun, birazda internet haberciliği falan kullanırsanız kesin inanırlar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam öncelikle ürünü test ettirme gibi bir şansınız varsa test ettirin ve elinizde varsa bilimsel testler falan önüne sunup samimi olun, birazda internet haberciliği falan kullanırsanız kesin inanırlar.
Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka TR de kalite önemli değil marka olsun yeter marka ürünler satmaya bak insanımız ucuz oldumu almaz ;)

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Herzaman modern ve uzun konuş sonrasında kısa bi özet geç ve güler yüzlü ol adamı hep iyi yerinden düşür dostluk kurmaya çalış en sonda her zaman en kısa şekilde olayı özetle alın iyi bi taktik satacağınız ürün 50 tl ise geliş ve genel fiyatı 100 tl kardeşim seninle okadar konuştuk iyi birine benziyorsun 80 yaparım de adam az daha in diyince 70-60lara inin verin 10-20 tl kar ediyorsunuz. Çoğu açık pazarcının kullandığı taktik son yazdığım yememeye dikkat edin çoğu zaman 50tllik şeyi 70-80e sokuyolar dediğim taktik ile. + Marka ve tanıtımda önemli tabii .dd

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dişlerin beyaz ise kendim kullanıyorum de :D

ve fırça yumuşak ise diş eti kanamasına engel olur diyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Herzaman modern ve uzun konuş sonrasında kısa bi özet geç ve güler yüzlü ol adamı hep iyi yerinden düşür dostluk kurmaya çalış en sonda her zaman en kısa şekilde olayı özetle alın iyi bi taktik satacağınız ürün 50 tl ise geliş ve genel fiyatı 100 tl kardeşim seninle okadar konuştuk iyi birine benziyorsun 80 yaparım de adam az daha in diyince 70-60lara inin verin 10-20 tl kar ediyorsunuz. Çoğu açık pazarcının kullandığı taktik son yazdığım yememeye dikkat edin çoğu zaman 50tllik şeyi 70-80e sokuyolar dediğim taktik ile. + Marka ve tanıtımda önemli tabii .dd
Çok teşekkürler kanka denicem bugün

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam kefıl olmayacagın hıc bırseye soz verme :D

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum biraz Neşeli ve yardım sever olcan

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kapıma gelirse kovarım onun yerine caddede falan satarım

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bence herkesin yapabileceği bir iş değil deneme süresi felan varsa bi deneyin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler satış elemanı olarak işe başladım diş macunu ve fırçası satıyoruz. Yarın ilk günüm, taktik verin. Ürün kaliteli ama insanlar biraz şüpheleniyor. Daha önce bilgisi olan veya kapınıza gelip ne dese alırsınız tarzı cevap verirseniz çok memnun olurum.
Kanka tamamen dürüst olsan ben alırdım şahsen

Üye
4 HİZMET YILI
Deneme amaçlı tek seferlik ürünler kullanılabilir yani kullanarak tercih eder

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öncellikle hayırlı olsun allah bol kazançlar nasip etsin abartılı reklamlar yerine doğal ve samimi reklamlar yapark iyi satışlar elde edebilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşim tek kullanımlık bir ürün tasarlamalarini işte ve ürünü sunduğun kişilere ver inan bana çok yararı olur senin için

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güzel kokması lazım,macun kokmuyorsa bile kutusuna güçlü ama sert olmayan bir koku sıkmanız lazım ki insanların dikkatini ve ilgisini çeksin aynı zamanda denemeleri için bir sistem yapabilirseniz çok daha iyi olur

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hangi firma üzerine acaba öğrenebilir miyim kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...