Onaylı Üye
TeşekkürlerHocam öncelikle ürünü test ettirme gibi bir şansınız varsa test ettirin ve elinizde varsa bilimsel testler falan önüne sunup samimi olun, birazda internet haberciliği falan kullanırsanız kesin inanırlar.
Rica ederim ne demekTeşekkürler
Çok teşekkürler kanka denicem bugünHerzaman modern ve uzun konuş sonrasında kısa bi özet geç ve güler yüzlü ol adamı hep iyi yerinden düşür dostluk kurmaya çalış en sonda her zaman en kısa şekilde olayı özetle alın iyi bi taktik satacağınız ürün 50 tl ise geliş ve genel fiyatı 100 tl kardeşim seninle okadar konuştuk iyi birine benziyorsun 80 yaparım de adam az daha in diyince 70-60lara inin verin 10-20 tl kar ediyorsunuz. Çoğu açık pazarcının kullandığı taktik son yazdığım yememeye dikkat edin çoğu zaman 50tllik şeyi 70-80e sokuyolar dediğim taktik ile. + Marka ve tanıtımda önemli tabii .dd
Kanka tamamen dürüst olsan ben alırdım şahsenBeyler satış elemanı olarak işe başladım diş macunu ve fırçası satıyoruz. Yarın ilk günüm, taktik verin. Ürün kaliteli ama insanlar biraz şüpheleniyor. Daha önce bilgisi olan veya kapınıza gelip ne dese alırsınız tarzı cevap verirseniz çok memnun olurum.
Deneme amaçlı tek seferlik ürünler kullanılabilir yani kullanarak tercih ederBeyler satış elemanı olarak işe başladım diş macunu ve fırçası satıyoruz. Yarın ilk günüm, taktik verin. Ürün kaliteli ama insanlar biraz şüpheleniyor. Daha önce bilgisi olan veya kapınıza gelip ne dese alırsınız tarzı cevap verirseniz çok memnun olurum.
Kardeşim tek kullanımlık bir ürün tasarlamalarini işte ve ürünü sunduğun kişilere ver inan bana çok yararı olur senin içinBeyler satış elemanı olarak işe başladım diş macunu ve fırçası satıyoruz. Yarın ilk günüm, taktik verin. Ürün kaliteli ama insanlar biraz şüpheleniyor. Daha önce bilgisi olan veya kapınıza gelip ne dese alırsınız tarzı cevap verirseniz çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?