Satıyorum Satışlar tekrar aktif! VALORANT SOFTHUB 👑✅ %100 HELAL

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
hala beklemedeyiz bir çalışma var mı? ve var ise kim bunun arkaplan yazılımcısı yanlış anlamayın ama size güvenim nerdeyse 0
kankam ben bi kullanıcı olarak yaziyim aynı hile bende var sayfalarında 250tl ha rusça falan bulması zor hizmet de yok bu arkadaştan 300e alıp kurulum murulum uğraşmadan keyfini çıkarabilirsin 1 kaç aydır hileyle oynayan baya bi hesap kasıp satan arkadaşım var baska bi arakdaşım da radyant 300de bu hileyle hile usb ile kullanılıyo şu anda bakımda hatta asırı saglam bayadır ud tabi ilerde yedirtir mi bilemem ama şu anlık ban yiyen yok nerdeyse sadece duvar arkası ve takım arkadasına kıtlenme sıkıntısı var aimin iyi ve sadece wh kullanacaksan alınabilir oyunu az bile bilsen hileye alıştıktan sonra baya rank atlatır zaten banlatmadan

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
hala beklemedeyiz bir çalışma var mı? ve var ise kim bunun arkaplan yazılımcısı yanlış anlamayın ama size güvenim nerdeyse 0
kanka bana güvenin 0 olabilir. Sana 40 kere dedim gel discorduma tanışalım sohbet edelim gelen feedbackleri incele diyorum sürekli bu gönderi altına böyle bişiler yazıyon. Tamam güvenmiyon da sana gel diyorum kanka yani. @2 açıklamış hileyi kendince.
Post automatically merged:

kankam ben bi kullanıcı olarak yaziyim aynı hile bende var sayfalarında 250tl ha rusça falan bulması zor hizmet de yok bu arkadaştan 300e alıp kurulum murulum uğraşmadan keyfini çıkarabilirsin 1 kaç aydır hileyle oynayan baya bi hesap kasıp satan arkadaşım var baska bi arakdaşım da radyant 300de bu hileyle hile usb ile kullanılıyo şu anda bakımda hatta asırı saglam bayadır ud tabi ilerde yedirtir mi bilemem ama şu anlık ban yiyen yok nerdeyse sadece duvar arkası ve takım arkadasına kıtlenme sıkıntısı var aimin iyi ve sadece wh kullanacaksan alınabilir oyunu az bile bilsen hileye alıştıktan sonra baya rank atlatır zaten banlatmadan
Sayfalarını atar mısın sayfalarından alıyormuşsun merak ettim sayfalarını :thinkie:

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
:pooh: HAFTALIK KEK 300 YERİNE 250 TL :pooh:

:pooh: AYLIK KEK 870 YERİNE 800 TL :pooh:

DETAYLAR DİSCORD KANALINDA

Üye
Ödüller
3
Abi hile mükemmel onsuz oyun oyanaymiyorum artık neredeyse hilenin kurulumundan tütün her şeyine kadar ilgilendiler sohbet ediyorlar çok iyiler sadece hile için değil her şey için teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
Abi hile mükemmel onsuz oyun oyanaymiyorum artık neredeyse hilenin kurulumundan tütün her şeyine kadar ilgilendiler sohbet ediyorlar çok iyiler sadece hile için değil her şey için teşekkürler.
haha bayılıyorum sana ya :lavyu:

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
ARKADAŞLAR KONU GÜNCELLENMİŞTİR. TEKRAR İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

Onaylı Üye
Ödüller
2
discorddan yazdım dönüğş yapan yok saatlerdir ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
discorddan yazdım dönüğş yapan yok saatlerdir ?
saatler sonra dönüş oldu arkadaşlar 1-2 mesaj attı sonra ben de attım ortadan kayboldu, kısacası ilgi 0. Bu şuan böyleyse malı aldıktan sonra herhangi bir sorunda ilgi göstermeleri falan cart curt zor iş benim gibi böyle şeylerle uğraşacak zamanı olmayanlar almasın...

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
saatler sonra dönüş oldu arkadaşlar 1-2 mesaj attı sonra ben de attım ortadan kayboldu, kısacası ilgi 0. Bu şuan böyleyse malı aldıktan sonra herhangi bir sorunda ilgi göstermeleri falan cart curt zor iş benim gibi böyle şeylerle uğraşacak zamanı olmayanlar almasın...
kardeşim şaka mısın ? Saruman kullanıcı adı olan sen isen sabahın 6sında yazıyorsun, ve sana açıklıyorum olayı.

1680958145806.png

1680958176038.png

Ne bekliyorsun anlamadım tam olarak ?

Uzman Üye
Ödüller
5
şuan 5 site ismi bile verebilirim bir çok kişi bu hileyi satmakta doğru ban yemiyorsun diyorlar flash kullandığından vsvsvs yalan ben aldım ban yiyorsun abi bi anda toxic bi takım geliyor sende 20 adam vurmus oluyorsun seni bir anda bi rep liyorlar bu şekilde 4 kez banlandım ha şu yanı var ben hwid yemedim direk hesap banı yiyorsunuz şunu unutmayın her hile el bet bir gün kalkacaktır ve elbet bir gün ban yiyeceksiniz

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
şuan 5 site ismi bile verebilirim bir çok kişi bu hileyi satmakta doğru ban yemiyorsun diyorlar flash kullandığından vsvsvs yalan ben aldım ban yiyorsun abi bi anda toxic bi takım geliyor sende 20 adam vurmus oluyorsun seni bir anda bi rep liyorlar bu şekilde 4 kez banlandım ha şu yanı var ben hwid yemedim direk hesap banı yiyorsunuz şunu unutmayın her hile el bet bir gün kalkacaktır ve elbet bir gün ban yiyeceksiniz
Hwid yememe garantisi veriyoruz zaten :) hile olmasan bile belli bir report sayısına ulaşınca ban yiyorsun zaten :)
Post automatically merged:

Ekli dosyayı görüntüle 89779

Valorant için kullanılan hile, sadece CNG'de değil diğer ülkelerde de talep görüyor. Geliştirici hızlı bir şekilde son oyun yamasına uygun olarak güncelliyor ve benzersiz bir anti-hile sistemine sahip. Günümüze kadar çalışıyor ve Undetected statüsünde bulunuyor.

Hepiniz anlamışsınızdır, Valorant için hile bulmak oldukça zor, çünkü onu yapmak zor. Riot Vanguard Anti-Cheat oldukça güçlü ve hafif geliştiricilerin hilelerini kolayca tespit edebilir. Biz onun tüm inceliklerini uzun zamandır biliyoruz. Hilemizde Aimbot, Softhub'ın görsel unsuru ve geri tepme kontrolü - RCS yer alıyor, bu da size geri tepmeyi kontrol etmenize ve maçı kazanmanıza yardımcı olacak. Radarı da unutmamalısınız, size etrafınızdaki düşmanları gösterir, bu sayede düşmanı görmek için fareyi döndürmeniz gerekmez, kaç metre ötede olduğunu radar gösterir. Radarı kullanarak başınızı çevirmeden daha doğal bir oyun deneyimi elde edersiniz.

Bu hile ile maç kazanmak kolaydır, böyle bir avantaj elinizde olduğunda kaybetmek çok daha zordur

ESP, yani WallHack'i kullanmanızı öneririz, daha güvenli bir oyun için. Bizim düşüncemize göre, sadece Valorant için ESP özelliklerini kullanacak oyuncular var. Sizi uyarmamıza rağmen, sadece başa isabet eden öldürmeler yapıp raporlar sonucu yasaklanırsanız, bu tamamen kendi hatanız olacaktır. Bir deyim hatırlatıyoruz: 'Birinci suçlu hizmetçidir.' Nasıl kullanacağınız size kalmış!

ŞOK KAMPANYA !!!
15 GÜN SÜREYLE İNDİRİMLİ FİYATLAR

1 GÜN 75 TL
3 GÜN 145 TL
7 GÜN 235 TL

(🔊 🔧 İlk Kurulumu Destek Ekibimiz Bizzat Bilgisayarınıza Bağlanarak Gerçekleştirip Sizinle Beraber Hilemizi Test Edecektir.)

DİSCORD ADRESİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN
👇

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

valorant indir,playvalorant,riot games valorant,riot vanguard,valorant kaç gb,valorant giriş,valorant steam,twitter valorant,valorant riot,aimlab valorant,valorant pc,,valorant riot games,faceit valorant,valorant yükle,valorant youtube,valorant gb,valorant aim,valorant aim geliştirme,kovaak 2.0 valorant,aimer7 valorant guide,valorant hack,valorant hile,,valorant cheat,valorant esp,valorant hack free,,valorant triggerbot,valorant esp hack,valorant skin hack,valorant aim hack,hack valorant free,valorant free hack,triggerbot valorant,valorant aim bot,valorant hack 2021,valorant cheat free,esp valorant,valorant free cheat,free valorant hack,memory hackers valorant,valorant private cheat,ezvalo hack,valorant premium hack,valorant private hack,aim bot valorant,valorant aim hilesi,valorant aim hile
Konu ve fiyatlar güncellenmiştir. Bu tarihten itibaren 15 gün süreyle indirimli fiyatlar uygulanacaktır. Bilginize.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
çok kişi satıyor ama en uygun fiyata ben satıyorum. O yüzden bu kadar talep var :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
güvenilir satış samimi ve sonuna kadar yardımcı iletişim tavsiye ediyorum

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
5
Şuanlık 1 haftadır kullanıyorum sorun yok ban vs. yemedim.Keyimin süresi bitince aylık plana geçmeyi düşünüyorum.Gerçekten kaliteli ve ud bir hile.Bir sorun olursa buraya yazarım.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
Şuanlık 1 haftadır kullanıyorum sorun yok ban vs. yemedim.Keyimin süresi bitince aylık plana geçmeyi düşünüyorum.Gerçekten kaliteli ve ud bir hile.Bir sorun olursa buraya yazarım.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Süreniz bitince tekrar beklerim :)

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.