Satıyorum Satıyorum Craftrise Hile Flight Speedstrafe

Üye
2 HİZMET YILI
Ciddi alıcılar discord : httpsghost.
Detaylı bilgi için discorddan ark. isteği atın.
Neden bu hile derseniz sadece admin banı yedirtmektedir.
5-6 saattir 4'lü bedwars oynuyorum ban yemedim (yanlışlıkla dc ekranında admini kestim arkadasımın uyarısını duymadım :D)

Özellikleri :
G-Glide (flight gibi ama çok hafiften aşşağı iniyor bypass gereği yapılmaktadır)
X-Speedstrafe

Yapımcı : Ben
Örnek video (editlemeye üşeniyorum zaten çok oynayamıyorum ona rağmen 4 yatak kırdım)

Son düzenleme:
Üye
2 HİZMET YILI
Kanıt dedim adam random oynananış videosu atmış birde utanmadan hileyi extreme injector yardımıyla injectlemiş :kekw: Piyasadaki gırek yazılımlardan birisi olduğuna eminim sattığın şeyin auth sistemi bile yok eğer kantı göstereceksin önce loaderi sonra hilenin menüsünü gösterip oynayacaksın oyunu. Tabi loader yok çünkü ürün senin değil o kadar bilgili değilsin gösteremezsin menüyüde göstersen 10dk içinde ürünü bulup ücretsiz paylaşırım :uwuwink:
Menü yok ?! 10 dk bekliyorum sizi :)
4u9xi0n.png

Kanıt dedim adam random oynananış videosu atmış birde utanmadan hileyi extreme injector yardımıyla injectlemiş :kekw: Piyasadaki gırek yazılımlardan birisi olduğuna eminim sattığın şeyin auth sistemi bile yok eğer kantı göstereceksin önce loaderi sonra hilenin menüsünü gösterip oynayacaksın oyunu. Tabi loader yok çünkü ürün senin değil o kadar bilgili değilsin gösteremezsin menüyüde göstersen 10dk içinde ürünü bulup ücretsiz paylaşırım :uwuwink:
11 dk oldu hala paylaşmadın ?

Son düzenleme: