Süper Üye
İyi forumlar dior sauvage edp parfümünü aldım ancak koku kısa bir sürede üzerimden gidiyor. Bunun kalıcılığını nasıl artırabilirim ?
öylede yapıyorum uçuyor hemenparfümü derine sıkıyorsan kolay uçar genelde kıyafetin kollarına yada yakaya sıkılır en dandik parfüm bile 1 gün kokar bu şekilde
Orjinal parfüm, denerim bitek bileğime sıkmıyorum yakından veya uzaktan sıkmam etki edermi ?Kulak arkalarına, yakalarına, bileklerine ve ensene
Buralara sık eğer parfüm orijinalse sorun olmaz
bileklerine dibinden sık sonra iki bileğinle birbirini sıktığın yerden bastırarak ovala, etkisini fark ediceksinOrjinal parfüm, denerim bitek bileğime sıkmıyorum yakından veya uzaktan sıkmam etki edermi ?
Parfümün kalıcılığını artırma gibi bir olay yok hocam. Eğer ki parfüm ağır bir koku barındırıyorsa kıyafet üzerinde etkisini yıkanana kadar korumaya devam eder. Bazı durumlarda koku etkisini kaybedebilir.(Kötü kokan bir yerde bulunma, farklı bir kokuyla etkileşim kurma vs.) Hafif bir koku barındırıyorsa kokuya alışma durumunda kokuyu normal karşılar, farkına varmazsınız. Harici olarak hafif kokular hava ile etkileşim ile beraber kolay etkisini kaybediyor.İyi forumlar dior sauvage edp parfümünü aldım ancak koku kısa bir sürede üzerimden gidiyor. Bunun kalıcılığını nasıl artırabilirim ?