Sauvage Eau de Parfum aldım, kokusu hızlı geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İyi forumlar dior sauvage edp parfümünü aldım ancak koku kısa bir sürede üzerimden gidiyor. Bunun kalıcılığını nasıl artırabilirim ?

Tan
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
parfümü derine sıkıyorsan kolay uçar genelde kıyafetin kollarına yada yakaya sıkılır en dandik parfüm bile 1 gün kokar bu şekilde

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka Sıkılacak Önemli Noktalar Vardır.Onları Araştırıp yaparsan kalıcılığı daha uzun tutabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Belki sen durmadan içine çektiğin için kokusu gelmiyo olabilir vede sıkman gereken noktalar var

Üye
4 HİZMET YILI
Hep aynı kokuyu aldığın için beyin oo kokuyu benimsiyor oda sana koymuyonusum hızı veriyir

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tenine değil de kıyafetlerinde kullanmayı dene yukarıdaki arkadaşın da dediğine katılıyorum beynin kokuya alışıp tepki vermiyor bir zaman sonra

Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kulak arkalarına, yakalarına, bileklerine ve ensene
Buralara sık eğer parfüm orijinalse sorun olmaz

Dracarys
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Parfümün vs. uçuculuğunu azalmak için içine bir sıvı döküyorlardı o videoya ulaşabilirsem eklerim

Üye
4 HİZMET YILI
Ya cidden fiyat performans olarak tavsiye edeceğiniz parfümler nelerdir bilmek isterim 100 200 liraya alıyorum 1 saat sonra kokudan eser yok

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
rüzgarlı havada fala sıkıyorsan hızlı geçer ama kapalı ortamlarda o kadar kolay geçeceğini düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum beyin kokuya alışıyor bı sure sonra ve almamaya başlıyorsun. Tabi sıktığın yerinde etkisi var ne de olsa uçucu bir madde. Bunların dışında sürekli dışardaysan rüzgar vs. De etkilidir.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
alıştığın için bence sana gelmiyor aynı sigara içen insanla içmeyen insanın kokuyu alması gibi

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İyi forumlar dior sauvage edp parfümünü aldım ancak koku kısa bir sürede üzerimden gidiyor. Bunun kalıcılığını nasıl artırabilirim ?
Parfümün kalıcılığını artırma gibi bir olay yok hocam. Eğer ki parfüm ağır bir koku barındırıyorsa kıyafet üzerinde etkisini yıkanana kadar korumaya devam eder. Bazı durumlarda koku etkisini kaybedebilir.(Kötü kokan bir yerde bulunma, farklı bir kokuyla etkileşim kurma vs.) Hafif bir koku barındırıyorsa kokuya alışma durumunda kokuyu normal karşılar, farkına varmazsınız. Harici olarak hafif kokular hava ile etkileşim ile beraber kolay etkisini kaybediyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kokusunu yüksek ihtimalle alıştığın için alamıyorsun dostum veya parfümün orijinal olmama ihtimali de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...