Sayın CS:GO Hile &Hack yapımcıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sayın cs go hile sByte ve XMaze hilelerinizi ilk çıkardığınız zaman gayet iyi bir şekilde çalışıyordu fakat şimdi ne yaparsam yapıyım hile açılmıyor lütfen loadere eski sürümlerini yükleyin veya buna bir çare bulun kaç aydır bekliyorum ama hiçbir düzeltme göremiyorum artık düzeltin hileyi istedğim sadece wall hack size aimbot yapın demiyorum bi doğru düzgün çalışan wall hack istiyorum lütfen bu konuyu bir gözden geçirin

Teşekkürler..

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Şunu söyleyebilirim ki TBE de (XMaze nin hilesi) hiç bir değişiklik yapılmadı. Hep aynıydı...

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yarın Acılırmı Sizce ?

tumblr_on9aze6JAf1vo4phgo1_400.gif

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu hile hem kullanım kolaylığı sadelik hemde performans konusunda kötü tek iyi yanı skin chancer o da önemli değil bence eski hilenin geri gelmesi gerekiyor

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu hile hem kullanım kolaylığı sadelik hemde performans konusunda kötü tek iyi yanı skin chancer o da önemli değil bence eski hilenin geri gelmesi gerekiyor
harbiden ya eski sürüm süperdi bugunkü güncelleme bence olmadı fps düştü kasıyor pc
ARKADAŞLAR BEN HİLE ÇALIŞMIYOR KONUSUNDA BAŞLIK AÇTIM PERFORMANSI ÖZELLİKLERİ FPS DÜŞÜKLÜĞÜ DEĞİL BENDE HİLE AÇILMIYOR YARDIM TALEP EDİYORUM SİZ BURDA ŞU OLMASAYDI BU OLMASAYDI DİYORSUNUZ GİDİN BİR POST AÇIN SIKINTINIZI AÇIKLAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...