- Moderatör
ERROR PROBLEM FIXER
Support
keep spend time on website then u assesArtık Predator olabilirim peheheh
keep spend time on website then u assesArtık Predator olabilirim peheheh
MH Hiç bi zaman paralı bir sistem getirmeyecekbu sistem neden böyle oldu ben nasıl o kadar yorum yapacağım çalışıyorum bütün günüm işte geçiyor kalan zamanımda oyun oynuyorum tamam bu üyelik sistemi kalsın bir de benim gibi olanlar için paralı bir sistem yapsanız hileleri kullanabilmek için
Arkadaşlar, rank kısıtlaması olan hilelerin çoğu başkaları tarafından private olarak satılan (yaklaşık aylık fiyatı 100€ - 300€ arası değişen) ve Reverser takımımız (rexy-pikachu) tarafından kırılıp loaderimize koyulan hilelerdir. Bu hilelerin çalıştığı oyunlar EasyAntiCheat - Battleye gibi kernel seviyesinde koruma yapan anticheatlarda çalışıyor. Bu bahsettiğim firmalar hile konusunda çok titiz çalışıyorlar, o yüzden bu tür oyunlarda tamamen ücretsiz, public bir hile kullanma imkanınız olmuyor. Çünkü günler değil, saatler içerisinde hilenizi fixliyorlar. İşte bu durumdan dolayı, bu hileler fix yemesin diye belirli rank kısıtlamaları getirildi. Para ile, torpil ile herhangi bir şekilde rank atlatma - rank satma işlemleri falan olmayacak, bu zamana kadar da olmadı. Ek olarak rank kasmak uğruna spam yapan, forumu çöpe çevirmeye çalışan yabancı / türk arkadaşlarımızda er geç ban yiyorlar. Hesaplarını başkalarına paylaşan arkadaşlarımız ile özel olarak kullandığımız eklenti sayesinde tespit edilip sınırsız sorgusuz sualsiz banlanıyorlar.Yav ne saçma ya süper üye olmak gerekiyormuş kim getirdiyse şu sistemi geri kaldırsın aga bune ben 300 mesaj yazana kadar zaten 3 gün olcak hile fixlenicek oynuyacağımız 2 3 saat