aynısı bende de oluyor dostum ya çözümünü bulabildin mi karakter seçiminden sonra direkt apex yazısında donup atıyorpika Bey uçağa gelmeden atıyor oyundan ?
çözebildin mi arkadaşım bende uçağa gelmeden oyundan atıyor.Pika abim injeklemiyor bi sorun var sanırım bi bakarmısın ya sana zahmet
Sen onu bide bana sor hdvfzbd 2015 den berıdır üyeyim ama aktif değildim sırf bu hile için yorum kasıyorum jdbgckeşke zamanında yorum ataydım da yükseltseydim amma Son pişmanlık neye yarar...![]()
Grafiklerin hepsini low a çek birde öyle deneaynısı bende de oluyor dostum ya çözümünü bulabildin mi karakter seçiminden sonra direkt apex yazısında donup atıyor
Post automatically merged:
çözebildin mi arkadaşım bende uçağa gelmeden oyundan atıyor.
Kanka bende menü dahi gelmiyor sen menüyü görüyorsun 1909 güncelinde dene windows uaynısı bende de oluyor dostum ya çözümünü bulabildin mi karakter seçiminden sonra direkt apex yazısında donup atıyor
Cok sabırsızlanıyorum oynamak için sağol hocam ağzımın salyaları akıyor jskzjsjdbeyler hile çalışıyor ve ban yok ciddi ciddi legit oynarsanız ban yok adamlar işi yapıyor
Hileyi Açmadan oyuna gir borderless moda al sonra kapat hileyi aç gir o şekilde atmıyoraynısı bende de oluyor dostum ya çözümünü bulabildin mi karakter seçiminden sonra direkt apex yazısında donup atıyor
Kanka bende de aynısı olmuştu sürümüm 1909 bi ara geliyodu ugü hiç gelmedi 2 res attım eğer amd kullanıyosan veya tüm ekrankartı-işlemci oc olmamalıymış ve ayarlardan çerçevesiz pencereyle 1080p açKanka bende menü dahi gelmiyor sen menüyü görüyorsun 1909 güncelinde dene windows u
onaylı üye açabiliyor musiz bu işi gerçekten yapıyorsunuz. ellerinize sağlık<3