Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
did you say something?gonna take time to reach the requirement to use this cheat,cause in 1 year im just member type of *** clicker and silent reader![]()
did you say something?gonna take time to reach the requirement to use this cheat,cause in 1 year im just member type of *** clicker and silent reader![]()
Hocam bide 2 ay üye olmanız lazım daha çarşamba günü kurmuşsunuz hesabıben de da cok message yazmam lazim 600 yuch ya
Hocam sizde daha dün kayıt olmuşsunuz yapmanız gereken 600 yorum yapmak ve 60 gün geçirmekbiz ne zaman kullanabileceğiz
spam yapma hocam hiç bir işe yaramazbeyler yetkı alabılmek ve ındırebılmek ıcın ne yapıcam
Post automatically merged:
1 senedır uyeyım
ne yapıcam bı yardımcı olun
600 yorum yada konu açman gerekli ve 60 gündür sitede üyeliğin bulunmalıreis apex hılesını yapıcam bı unvan lazım dıyor ne yapmam lasım peki
reis apex hılesını yapıcam bı unvan lazım dıyor ne yapmam lasım peki
o zaman forumdaki 600 konuya yorum yaparak kullanabilirsiniz hocam aman dikkat spam yapmayın ard arda cok kez yorum yapmayın spam sayıp ban yiyebilirsiniz1 senelık uyelıgım var konu acsam nolucak
yorumunuz alakasız olmasın yeter hocamher konuya 1 yorum yapıyorum baska yazmıyorum spam sayarmı
aman hocam beni pek karıştırmayın 2 kere uyarı yedim 1inde tamamda 2. de alakasız yorum yapiyomuşum diye 3. de senle konuşurken yemeyelim uzatilicak bi yani yok çünkü iyi forumlarmemoryhack candır gerısı heycandır kralll ellerine saglık olurmu xD
Hocam hileyi açamayıp oyuna mı girdiniz sizde yoksa oynarken mi yedinizban yedim !!! benden kaynaklı mı yoksa kesin ban atıyor mu ?
ben hileyle girdim aga 3-5 kere 10 seviye civarı oldum 8-9 kill civarı birinci oldum ve bu öğlen baktığımda ban yemiştim !!Hocam hileyi açamayıp oyuna mı girdiniz sizde yoksa oynarken mi yediniz