The Water Hashira
Ultra Üye
Thank you MH TEAM for updating <3 <3. I look forward to use this 
I've been playing since morning. Crazy trick!i am ban after one Match
600 adet spamsız yorum atman gerekiyor kullanabilmen için yılla bir alakası yok maalesefarkadaşlar kaç yıllık üyenizim ve ben indiremiyorum indirebileceğim bir uyelik verirseniz sevinirim. Yıllar utansın.
1-2 maç sonra ban atıyor zaten private cheat kullanman daha mantıklı olucak600 adet spamsız yorum atman gerekiyor kullanabilmen için yılla bir alakası yok maalesef![]()
Büyük ihtimal senin hwid ban problemin var yukarıda arkadaş sabahtan beri oyun oynadığını söylüyor internette bu konuyu araştırıp hwid ban problemini çözmeye çalış derim.1-2 maç sonra ban atıyor zaten private cheat kullanman daha mantıklı olucak
Yıllardır hile kulanıyorum önceki cheat kullanmıştım ban yemedim şimdi kullandıgımda 1 oyun sonrası ban attı. normalde ana menüye giriş yaparken ban yersin otomatik olarak, şimdi spoofer bulmaya çalışıyorum saatlerdir ve hardisk ban atıyor bilgin olsun. Free hile zaten pek birşey beklemiyordumBüyük ihtimal senin hwid ban problemin var yukarıda arkadaş sabahtan beri oyun oynadığını söylüyor internette bu konuyu araştırıp hwid ban problemini çözmeye çalış derim.
you are try it cheat?Yıllardır hile kulanıyorum önceki cheat kullanmıştım ban yemedim şimdi kullandıgımda 1 oyun sonrası ban attı. normalde ana menüye giriş yaparken ban yersin otomatik olarak, şimdi spoofer bulmaya çalışıyorum saatlerdir ve hardisk ban atıyor bilgin olsun. Free hile zaten pek birşey beklemiyordum
I9, why you're getting banned.you are try it cheat?
Deimos____#5761whats your discord
Dostum bende bu hileyi kullanıyorum ban sorunu falan yok bende.Yıllardır hile kulanıyorum önceki cheat kullanmıştım ban yemedim şimdi kullandıgımda 1 oyun sonrası ban attı. normalde ana menüye giriş yaparken ban yersin otomatik olarak, şimdi spoofer bulmaya çalışıyorum saatlerdir ve hardisk ban atıyor bilgin olsun. Free hile zaten pek birşey beklemiyordum
daha çok yolumuz en azından benım varelinize sağlık süper üye olduğumda deniyeceğim
2-3 hafta aktif olarak kullanırsak forumu olabiliriz.daha çok yolumuz en azından benım var
inşallah bakalım tek güvenilir yer burası2-3 hafta aktif olarak kullanırsak forumu olabiliriz.