memoryhackers user
Uzman Üye
apexi bilgisayarm kaldırmıyor ama hile fenaa
Hiçmi Çalışmıyor Şuan ?Güncelleme gerekiyor -yeni sezon
Pikaya söyle güncelleme yapsın yazıyorHiçmi Çalışmıyor Şuan ?
kardeşim hile fix durumda 2 oyun sonra her türlü ban yiyeceksin zaten . ne zaman güncellenir bilmiyorum . fix yediğinden modunda haberi olduğunu sanmıyorum . o yüzden yorum kasacam diye kendini paralamaTamamdır çok teşekkürler ben de 600e ulaşabilirsem deneyeceğim :d
Birde dostum acaba sadece eps kullansak yine de ban atıyor mu (yani yazılımsal) yoksa aim kullanıp belli edince mi atıyor.
Dostum yazdığım yorumlara gir bi bak bir tane boş yorum bulamazsın hileyi kullanmak istiyorum 600 olunca haberimiz yokki soru soruyoruz.Herkes senin gibi 200 yorumla şanslı bi şekilde premium olamıyor kusura kalma.İnsanları yargılamadan önce de dikkatli ol hocam.kardeşim hile fix durumda 2 oyun sonra her türlü ban yiyeceksin zaten . ne zaman güncellenir bilmiyorum . fix yediğinden modunda haberi olduğunu sanmıyorum . o yüzden yorum kasacam diye kendini paralama![]()
Yapımcı müsait olunca günceller.Pikaya söyle güncelleme yapsın yazıyor
sen benim yazdığım mesajı bi daha oku . ama bu sefer iyi oku . orada sen yorum kasıyorsun yazmıyor ? boş yorum yapıyorsun yazmıyor ? sadece bu oyun için kasıyorsan 600 mesajı kendini yorma yazıyor .İYİ OKU !Dostum yazdığım yorumlara gir bi bak bir tane boş yorum bulamazsın hileyi kullanmak istiyorum 600 olunca haberimiz yokki soru soruyoruz.Herkes senin gibi 200 yorumla şanslı bi şekilde premium olamıyor kusura kalma.İnsanları yargılamadan önce de dikkatli ol hocam.
10 stars 5 stars
Eyvallah dostum yanlış okumuşum karantina da agresifiz az kusura kalma hakkını helal et.sen benim yazdığım mesajı bi daha oku . ama bu sefer iyi oku . orada sen yorum kasıyorsun yazmıyor ? boş yorum yapıyorsun yazmıyor ? sadece bu oyun için kasıyorsan 600 mesajı kendini yorma yazıyor .İYİ OKU !
Bro did u already downloaded d apex cheat?Eyvallah dostum yanlış okumuşum karantina da agresifiz az kusura kalma hakkını helal et.