Çalışmıyor sByte ApexPlus - EASY. EFFICIENT. GAMEBREAKING. | APRIL [2020]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tamamdır çok teşekkürler ben de 600e ulaşabilirsem deneyeceğim :d

Birde dostum acaba sadece eps kullansak yine de ban atıyor mu (yani yazılımsal) yoksa aim kullanıp belli edince mi atıyor.
kardeşim hile fix durumda 2 oyun sonra her türlü ban yiyeceksin zaten . ne zaman güncellenir bilmiyorum . fix yediğinden modunda haberi olduğunu sanmıyorum . o yüzden yorum kasacam diye kendini paralama :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kardeşim hile fix durumda 2 oyun sonra her türlü ban yiyeceksin zaten . ne zaman güncellenir bilmiyorum . fix yediğinden modunda haberi olduğunu sanmıyorum . o yüzden yorum kasacam diye kendini paralama :D
Dostum yazdığım yorumlara gir bi bak bir tane boş yorum bulamazsın hileyi kullanmak istiyorum 600 olunca haberimiz yokki soru soruyoruz.Herkes senin gibi 200 yorumla şanslı bi şekilde premium olamıyor kusura kalma.İnsanları yargılamadan önce de dikkatli ol hocam.

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum yazdığım yorumlara gir bi bak bir tane boş yorum bulamazsın hileyi kullanmak istiyorum 600 olunca haberimiz yokki soru soruyoruz.Herkes senin gibi 200 yorumla şanslı bi şekilde premium olamıyor kusura kalma.İnsanları yargılamadan önce de dikkatli ol hocam.
sen benim yazdığım mesajı bi daha oku . ama bu sefer iyi oku . orada sen yorum kasıyorsun yazmıyor ? boş yorum yapıyorsun yazmıyor ? sadece bu oyun için kasıyorsan 600 mesajı kendini yorma yazıyor .İYİ OKU !

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
How to be a member help
Post automatically merged:

I need cheat on apex hope this site will help

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
waitin to be a member
Post automatically merged:

Waiting to be a member

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
sen benim yazdığım mesajı bi daha oku . ama bu sefer iyi oku . orada sen yorum kasıyorsun yazmıyor ? boş yorum yapıyorsun yazmıyor ? sadece bu oyun için kasıyorsan 600 mesajı kendini yorma yazıyor .İYİ OKU !
Eyvallah dostum yanlış okumuşum karantina da agresifiz az kusura kalma hakkını helal et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...