sbyte cs go cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
misc bölümünde hitsound var killsound var custom nasıl yapıcaz bilen var mı ?

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
misc bölümünde hitsound var killsound var custom nasıl yapıcaz bilen var mı ?
pardon şimdi tekrar okuyunca farkına vardım dostum o seçenekleri kurcalaman aslında şart değil kullandığın config sana ait değilse olduğu şekilde bırakmanı tavsiye edebilirim.
Fakat sen kendin config yaptıysan orada seçenekler işaretlediğin şeye göre otomatik olarak sbyte ın verdiğinden çıkıyor kullanabileceklerini de ayarlayabiliyorsun bu arada sbyte cs go vip hack te aimlock u kapamanı tavsiye ederim overwatch a düştüğün de yada senin takımdan birisi izlediğinde çok net belli ediyor bilgin olsun
Post automatically merged:

aga o özellik ne işe yarıyor bende merak ediyordum
hit sound oyuncu ateş ettiğinde mermini çarpma etkisi ile verdiği ses kill sound ise rakibi öldürdüğünde çıkan ses onlarıda değişebilirsiniz ama standart olması daha iyi bence diğer ses seçenekleri benim pek hoşuma gitmemişti..

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Eğer Cfg'li Kullanıyorsan Ayarlarla Oynama Boş Yere Bozarsın Eğer Cfg'siz İse Siteden Sbyte Csgo Hilesini Aç Orada Aim Glow Esp Vs Hepsini Detaylı Anlatıyor Pek Fazla Kurcalamanı Tavsiye Etmem

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
pardon şimdi tekrar okuyunca farkına vardım dostum o seçenekleri kurcalaman aslında şart değil kullandığın config sana ait değilse olduğu şekilde bırakmanı tavsiye edebilirim.
Fakat sen kendin config yaptıysan orada seçenekler işaretlediğin şeye göre otomatik olarak sbyte ın verdiğinden çıkıyor kullanabileceklerini de ayarlayabiliyorsun bu arada sbyte cs go vip hack te aimlock u kapamanı tavsiye ederim overwatch a düştüğün de yada senin takımdan birisi izlediğinde çok net belli ediyor bilgin olsun
Post automatically merged:

hit sound oyuncu ateş ettiğinde mermini çarpma etkisi ile verdiği ses kill sound ise rakibi öldürdüğünde çıkan ses onlarıda değişebilirsiniz ama standart olması daha iyi bence diğer ses seçenekleri benim pek hoşuma gitmemişti..
eyw brom neyse ben girmeyim bu işlere

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
customdan kastı oyunun kullandığı ses onları değişebiliyorsun

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cfg sini indir knka legit olanı belgeler kısmına at knka vidyosu vardı izleyerek yap legit ayarı güzel

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
customdan kastı oyunun kullandığı ses onları değişebiliyorsun ne yapmak istiyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...