Sbyte Csgo Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sbyte Kullanıyorum Ve Her Oyuna Girip Çıktığımda Önceden Kullandığım Skin Changer Ayarları,Aim Ayarları Sıfırlanıyor Yardım Edebilecek olan varmı?

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim ayarlarını yaptıktan sonra Config Oluşturucaksın o confiği Yükliceksin Ayarların hazır
olarak gelicek ama sByte kullanmanı hiç önermem vac ban atıyor.
Post automatically merged:

Kardeşim ayarlarını yaptıktan sonra Config Oluşturucaksın o confiği Yükliceksin Ayarların hazır

Say My Name
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sByte vac atmıyor nerdeyse 2 aydır kullanıyorum, sayesinde Rekabetçide DMG Yoldaşta LE Danger Zone'da da hiddetli gözcü I oldum. Ayarlarını yaptıktan sonra config alanına gel, sonra oraya bir isim yaz daha sonra create config de. Ondan sonra save config de daha sonra ayar ekleyip tekrar config bölümüne gelip save config dersen ayarlar kaydolur. Oyuna tekrar girdiğinde config bölümüne gelip load config dersen ayarların tekrar yüklenir. Zaten hilenin kendi configleride var ordan kullanabilirsin skin changer'i kötü olmuş orjinal configlerde ama olsun.
İYİ OYUNLAR

Hangi hileyi önerirsin kardeşim? sByte vac atıyormuş ya hani. Belli edersen tabi atar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile dosyasında hvh ve legit dosyası var 2sinede tıkladığımda bu dosyayı nasıl açmak istersin diye bir ekran geliyor bir program felanmı gerekiyor açmak için ne yapacağız bu dosyaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...