hileyi satin almak istiyor musun?Buradaki arkadaşlar o hileyi bize ücretli versin onlardan alalım direk oda olur. Vallahi oyun oynayasım gelmiyor alıştık nerden alıştıysak şuan mağdur durumdayız resmen.
Orjinal site neresi bizim arkadaş crackleyebilir özel mesaj filan varsa atabilirmisinhileyi satin almak istiyor musun?
Kardeşim ***** yasaklandı zaten yoksa neden yapmasınlar adamın emeğini almasını için yaptılar.Orjinal site neresi bizim arkadaş crackleyebilir özel mesaj filan varsa atabilirmisin
Yok bi deniycez hocam araplar belamızı zk****yo squad hack girmis hepsi onlara sinir oldum As kümesindeym adamlar2. Alan gelene kadar 20kisi braktıKardeşim yasaklandı zaten yoksa neden yapmasınlar adamın emeğini almasını için yaptılar.
dostum bulursan banada söylermisinMerhabalar iyi forumlar. Hile tamamıyla saf dışı kaldı sanırım güncelleme gelmicek. Bu hilenin güncel halini nasıl satın alabilirim ve fiyatı nedir bilgisi olan dönüş yapabilir mi ?
kardeşim link verir misin?hilenin ücretli versionunu buldum kimin gücü yeter onu almaya