Onaylı Üye
sbyte i indirirken hata veriyor windows defender kapalı olmasına rağmen herşeyi yaptım ama indirmiyor help
kullana biliyosanız ozaman yapılması gereken güvenlik duvarı engel olur ben yaşadım ilk indirirken defender engel olur hepsini kapatmak lazımkardeşim nasıl bir hata veriyor indiremiyorum dersen bu hata değil seçkin üye olman lazım yoksa indiremezsin
kardeşim nasıl bir hata veriyor indiremiyorum dersen bu hata değil seçkin üye olman lazım yoksa indiremezsinsbyte i indirirken hata veriyor windows defender kapalı olmasına rağmen herşeyi yaptım ama indirmiyor help
ben kullanıyorum gerek yok seckınekardeşim nasıl bir hata veriyor indiremiyorum dersen bu hata değil seçkin üye olman lazım yoksa indiremezsin
söylemiş yanasıl bi hata onu da söylemelisin
Nasıl gerek yok seçkine?ben kullanıyorum gerek yok seckıne
affedersin ? ben mi göremedimsöylemiş ya
kullana biliyosanız ozaman yapılması gereken güvenlik duvarı engel olur ben yaşadım ilk indirirken defender engel olur hepsini kapatmak lazımkardeşim nasıl bir hata veriyor indiremiyorum dersen bu hata değil seçkin üye olman lazım yoksa indiremezsin
sıkıntı yokda başka bi forumda seni gördüm birine bu yüzden boş yorum yapmayın demişin sadece o dikkatimi çektiaffedersin ? ben mi göremedim
değiştirdfim olmadıİndirmiyor dediğine ögre tarayıcında bi sıkıntı var tarayıcı değiştir dene kardeşim yada tarayıcında kullandığın eklentileri kapat tekrar dene
indiriyorum ama inmiyor başarısız virüs algılandı tek bu ve herşeyi yaptım tüm güvenlikler kapalıdaha detaylı bildirirmisn ona göre yardımcı olalım