Çözüldü sbyte i indirirken hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sbyte i indirirken hata veriyor windows defender kapalı olmasına rağmen herşeyi yaptım ama indirmiyor help

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İlk önce nasıl bir hatayla karşılaştığını anlat Memory UI yi mi indirirken sorun oluyor yoksa hileyi inject etmeye çalıştığında mı ? Güvenlik duvarın ve adblock kapalı mı?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
MH UI New Beta kısmından indirme butonu var onu indiriceksin ardından videolarda da var zaten gösterildiği gibi yaparsan bir sorun yaşamazsın hocam

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İndirmiyor dediğine ögre tarayıcında bi sıkıntı var tarayıcı değiştir dene kardeşim yada tarayıcında kullandığın eklentileri kapat tekrar dene

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim nasıl bir hata veriyor indiremiyorum dersen bu hata değil seçkin üye olman lazım yoksa indiremezsin
kullana biliyosanız ozaman yapılması gereken güvenlik duvarı engel olur ben yaşadım ilk indirirken defender engel olur hepsini kapatmak lazım

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beyler indirdemiyorum csg inioyr setup inmiyor başarısız virüs algılandı diyor ve tüm güvenlikler kapalı olmasına rağmen
Post automatically merged:

İndirmiyor dediğine ögre tarayıcında bi sıkıntı var tarayıcı değiştir dene kardeşim yada tarayıcında kullandığın eklentileri kapat tekrar dene
değiştirdfim olmadı

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
daha detaylı bildirirmisn ona göre yardımcı olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...