23 Ocak 2021 Yasaklandı #1 quÂn zhî Q 2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah Banlı Üye Katılım 9 Eyl 2016 Mesajlar 660 Çözümler 6 Tepki puanı 167 Yaş 26 9 HİZMET YILI Böyle bir hatayla karşılaşıyorum sebebini bilen var mı yardımcı olabilecek
Çözüm xEmreploit 23 Ocak 2021 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
23 Ocak 2021 #2 PompaRustem P Üye Katılım 22 Nis 2017 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 Yaş 27 9 HİZMET YILI Silip tekrar yükle ya da hile fixlenmiş olabilir eğer fixlenmemişse,pubg güncellemesini yap kontrol et öyle dene reis Oyla 0 Olumsuz oyla
Silip tekrar yükle ya da hile fixlenmiş olabilir eğer fixlenmemişse,pubg güncellemesini yap kontrol et öyle dene reis
23 Ocak 2021 #3 xEmreploit just a shadow Uzman Üye Katılım 1 Mar 2019 Mesajlar 265 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Ödüller 7 7 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)