Sbyte çok iyi spin bot açıp vac bile yemediğim olduglobal hmmm
bende rekabetçi girer girmez banlatıyor
ben giriyorum çalışıyor ama rekabetçide girdiği gibi banlatıyor vac olarak nasıl ban yemiyorsun ve bu hilede aimbot kullanımı cidden garip kitleme yokSbyte çok iyi spin bot açıp vac bile yemediğim oldu
Bilgisayarına bi format at düzelir girer girmez vac atıcak bi hileden bahsetmiyoruzglobal hmmm
bende rekabetçi girer girmez banlatıyor
Bir İnanmamazlık sezdimeyw saolasın peki bizle hesabının fotoğrafını da paylaşır mısın
Benim bir kardeşimde aynı sıkıntı vardı format atınca düzeldi ama dedigim gibi hile şuan güncel durumda girdigin gibi vac yeme olasılığın yokben giriyorum çalışıyor ama rekabetçide girdiği gibi banlatıyor vac olarak nasıl ban yemiyorsun ve bu hilede aimbot kullanımı cidden garip kitleme yok
2 maçtır mevlana şarkısı açıp döne döne vuruyorum hala ow yemedim garip :/Sbyte çok iyi spin bot açıp vac bile yemediğim oldu
Ayrıca yararlı bir paylaşım benim de güzel bir legit ayarım var double ak olmuştum spin bot açınca vac yedimbu da deneniir ayrıca
Hi thanksHi Well done, what can I say.
3-4 yersin knka merak etme2 maçtır mevlana şarkısı açıp döne döne vuruyorum hala ow yemedim garip :/
valla bakalım reizHi thanks
Post automatically merged:
3-4 yersin knka merak etme![]()
reiz bir şey sorcam aimbotu silent aim yapmışsın ama yinede adama kitleniyor diye gözüküyor mu merak ettimMerhaba Arkadaşlar uzun süredir bu configi kullanıyorum ve şuan rankım global sizlerle paylaşmak istedim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Gözükmez dostum olmadı silent aimi kapat öyle kullanreiz bir şey sorcam aimbotu silent aim yapmışsın ama yinede adama kitleniyor diye gözüküyor mu merak ettim