sByte Overwatch Legit Config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
walker thumb.jpg

:yazı:

Sizlerle bizzat kendim hazırladığım Overwatch "Legit" configimi paylaşmak istiyorum. Bu config sayesinde ban riskiniz minimuma düşmüş olacak.
-Aimbot eğer belli oluyorsa smooth ayarını 9.80'e çekebilirsiniz. Ki 4 rekabetçi maç oynadım, adamlar fark bile etmedi.
-Silah skinlerini devre dışı bıraktım çünkü yeni açılan hesaplarda o kadar skinin olması biraz şüphe uyandırır karşı takımda. Ama keyfinize göre kullanabilirsiniz, ben kullanmıyorum.
-Triggerbot ve AntiAim devre dışı bırakıldı, aimbot kolaylıkla vurmanızı sağlayacak şekilde konfigüre edildi.
- Misc ayarları en az 5 oyun denendi ve herhangi bir vac - overwatch banına yakalanmadı. Değiştirmemenizi öneririm.
-Visuals bölümünde gereken FPS arttırmaları yapıldı, gölgeler, işleme vs devre dışı bırakıldı.
-GlowESP devre dışı bırakıldı.
-Chams sadece görünen düşmanlarda glow tipinde ayarlandı. Diğer türlü legit oynamak baya zor oluyor. Tavsiyem, sadece kendinize güveniyorsanız açın.
-Wireframe Chams etkinleştirildi (görüşü daha iyi hale getirmek için).
-ESP bölümünde sadece head dot açıldı, bu özellik headshot atmanızı görsel olarak kolaylaştıracak.
-Reportbot ile ilgili bir ayar yapılmadı çünkü report özelliğinin Overwatch'a bir etkisi yok diye biliyorum. Siz kendiniz kullanabilirsiniz, sizin tercihiniz.
-Sound bölümünde ise takım arkadaşlarınızın ayak sesi kapatıldı ve düşmanlarınızın ayak sesi 2 katına arttırıldı. Bu şekilde daha kolay ses kasabilirsiniz.
-FOV ayarı 25'e çekildi. Eğer rahatsız oluyorsanız Visual bölümünden 0 değerine düşürebilirsiniz. Ben 25'te oynuyorum.
-Eğer Aimbot stabil çalışmazsa misc bölümünden Fix Animation LOD ve Fix Bone Matrix özelliğini açın, büyük ihtimal düzelecektir.
-Ve benden size bir taktik, eğer adamlarınız ve düşmanlar hile olduğunuzu fark ederse chat barına "No hack only Faceit lvl 10" yazın, büyük ihtimal inanırlar. Ve kolayca oyununuza devam edebilirsiniz.
-Ayrıca benle oynamak isteyenler veya herhangi bir sorusu olanlar benimle Discord üzerinden iletişime geçebilirler. İsmim yarrock#4052.

@Servous, @NightWare'e selam olsun :)

:kullan:

Hile configini aktive etmek için ilk önce normal bir cfg oluşturun. sByte, otomatik olarak belgeler içine sByteCSGONEW adlı bir klasör oluşturacak. indirmiş olduğunuz configi onun içine atın ve hileye gelerek refresh butonuna basın. configin ismi geldiğinde üstüne basın ve load butonuna tıklayın. Config otomatik olarak yüklenmiş olacaktır. Anlamayanlar için resimli anlatım:

walker logo 1.png
walker logo 2.png

walker logo 4.png

walker logo 3.png

Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kullanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılayacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bir şey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.

:resim:

walker logo 5.png

walker logo 6.png

walker logo 7.png

walker logo 8.png

walker logo 10.png

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:

Hilenin virüstotalini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcomet asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullanacak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum. Sorumluluk tamamen Cfg'yi kullanan KİŞİYE aittir. MEMORYHACKERS ya da TARAFIM "kesinlikle" hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.Şunuda belirtmek istiyorum. Ban riski yok diye bir şeyden kesinlikle bahsetmiyorum. Minimum risk var sorumlulukta kullanan kişiye aittir. İyi kullanmalar

Son düzenleme:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Deneyelim bakalım config'i inşallah güzeldir.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
eyvallah canım benim :D eskiye geri dönecem iyi oldu bu

✅ ❤ My Life My Rules ❤ ✅
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
thanks for sharing dude very help full

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga sen cidden skinchanger ile yaptıgın skinlerin başkalarına göründüğünü mü sanıyosun ?
başkalarına görünmüyo bil istedim yani <3

WoW etenda
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Detaylı anlatım için teşekkürler denemek lazım bi :D

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
config denendi ve süper bişe öneririm

⭐⭐⭐⭐⭐
Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bakalım config'i inşallah güzeldir.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
denedim ama vac hatası alıyorum neden

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka hiç legit değil çok fazla kitleniyor.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
aççaklarını sdöyliyim ( backtrack , chamz , triggerbot ) fovunu iyi ayarla çok yardımcı oluyo çünki :)

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Denedim ve ekleme yapıyorum config çok kötü neden diye sorarsanız bu kadar aimbot ayarı ile oynamayın oyunu bilen biri varsa direk owermatchdan ban atar sbyte ile leme kadar çıktım ve aetherislegitv1 kullandım o configi öneririm bunla rütbe kazanamazsınız diye düşünüyorum config hileyi çok fazla belli ediyor.
Aetheris https://memoryhackers.org/konular/aetheris-rage-legit-config-sbytenew.85003/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...