- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
konuda söylediğim gibi, eğer fazla kitlendiğini düşünüyorsan aim smooth ayarını yükseltebilirsin. iyi oyunlar.
çok legit oynamak istiyorsan aimbotu kapatabilirsin güzel kardeşim, burada kötülemeye hakkın yok. ayrıca aetherisin yaptığı config ayarını sadece legit oynamayı becerebilenler owsiz oynayabilirler. benim hazırladığım ise overwatch maçlarında belli olmuyor, bizzat kendi maçımı izledim. ve ayrıca bu config legit oynamak isteyen ama bilmeyen insanlar için, seni oynaman konusunda zorlamıyorum, istediğini kullanabilirsin.
Kanka hiç legit değil çok fazla kitleniyor.
Post automatically merged:
çok legit oynamak istiyorsan aimbotu kapatabilirsin güzel kardeşim, burada kötülemeye hakkın yok. ayrıca aetherisin yaptığı config ayarını sadece legit oynamayı becerebilenler owsiz oynayabilirler. benim hazırladığım ise overwatch maçlarında belli olmuyor, bizzat kendi maçımı izledim. ve ayrıca bu config legit oynamak isteyen ama bilmeyen insanlar için, seni oynaman konusunda zorlamıyorum, istediğini kullanabilirsin.
Denedim ve ekleme yapıyorum config çok kötü neden diye sorarsanız bu kadar aimbot ayarı ile oynamayın oyunu bilen biri varsa direk owermatchdan ban atar sbyte ile leme kadar çıktım ve aetherislegitv1 kullandım o configi öneririm bunla rütbe kazanamazsınız diye düşünüyorum config hileyi çok fazla belli ediyor.
Aetheris https://memoryhackers.org/konular/aetheris-rage-legit-config-sbytenew.85003/
Son düzenleme: