sByte PUBG hilesi hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
SA arkadaşlar ben sbyte pubg nin bir önceki pubg yamasında kullandığımda steamdan men edildin yazıyordu yani hile detected olduğu zaman kullanmıştım şimdiki güncellemede undetectedmi yoksa yine 2. yine elimde ban yermiyim

(her hile ban atar gibi şeyler yazmayın ben sadece detecdet mi undecetded mi onu soruyorum iyi forumlar konu dışı yorumlar bidlirilecekdir)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
SA arkadaşlar ben sbyte pubg nin bir önceki pubg yamasında kullandığımda steamdan men edildin yazıyordu yani hile detected olduğu zaman kullanmıştım şimdiki güncellemede undetectedmi yoksa yine 2. yine elimde ban yermiyim

(her hile ban atar gibi şeyler yazmayın ben sadece detecdet mi undecetded mi onu soruyorum iyi forumlar konu dışı yorumlar bidlirilecekdir)
Dostum yanlış bilgi vermek istemiyorum ama hile hemen ban atıyor şuan 2 3 elden sonra.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sanırım yiyorsun yine ban kullanan arkadaşlar yazsın bende hilenin önceki sürümünde ban yedim şimdi açmaya korkuyorum detecdedse ban yer direk hesap

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bunu kimse bilmez admine yada hileyi yapan kişiye sorcaksın bunu

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sendemi 2.aldığın hesapla ban yedin şuan?
benim 2. bir boş hesabım vardı onda açayım deedim antrenman modunda ayarları yapıp ilk elimi girdim ve "steamdan men edildin" dedi :) ya ban yemeyi göze aldımda detecdet oldugunu bilmiyordum hilenin :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
#Konu kilit lütfen arkadaşımızın sorusu cevaplanmıştır

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benim 2. bir boş hesabım vardı onda açayım deedim antrenman modunda ayarları yapıp ilk elimi girdim ve "steamdan men edildin" dedi :) ya ban yemeyi göze aldımda detecdet oldugunu bilmiyordum hilenin :)
keşke test edip kullanıma açsalar hileyi insanlar boşuna ban yiyor

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk elden veya ikinci elden sonra ban yiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...