THOR
Seçkin Üye
Dostum yanlış bilgi vermek istemiyorum ama hile hemen ban atıyor şuan 2 3 elden sonra.SA arkadaşlar ben sbyte pubg nin bir önceki pubg yamasında kullandığımda steamdan men edildin yazıyordu yani hile detected olduğu zaman kullanmıştım şimdiki güncellemede undetectedmi yoksa yine 2. yine elimde ban yermiyim
(her hile ban atar gibi şeyler yazmayın ben sadece detecdet mi undecetded mi onu soruyorum iyi forumlar konu dışı yorumlar bidlirilecekdir)
Onlar zaten mesajlarımızı görüyorlar gerekli açıklamayı yaparlar zaten.bunu kimse bilmez admine yada hileyi yapan kişiye sorcaksın bunu
bende onu sormak için açdım konuyu 2 3 elden sonra hemen attı banada :/Dostum yanlış bilgi vermek istemiyorum ama hile hemen ban atıyor şuan 2 3 elden sonra.
Seçkin üye değilsin ve spam yapmahile neden açılmıyor ?
Sendemi 2.aldığın hesapla ban yedin şuan?bende onu sormak için açdım konuyu 2 3 elden sonra hemen attı banada :/
benim 2. bir boş hesabım vardı onda açayım deedim antrenman modunda ayarları yapıp ilk elimi girdim ve "steamdan men edildin" dediSendemi 2.aldığın hesapla ban yedin şuan?
keşke test edip kullanıma açsalar hileyi insanlar boşuna ban yiyorbenim 2. bir boş hesabım vardı onda açayım deedim antrenman modunda ayarları yapıp ilk elimi girdim ve "steamdan men edildin" dediya ban yemeyi göze aldımda detecdet oldugunu bilmiyordum hilenin
kullanan birinden cevap alamazmıyım ?bunu kimse bilmez admine yada hileyi yapan kişiye sorcaksın bunu
300 yorum yapman gerek burdan bakabilrsin https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/seçkin üye nasıl olacam
hayır cunku bilemezkullanan birinden cevap alamazmıyım ?
şaun değil bir önceki güncellemede yedim şuanınkini soruyorum bu güncellemede ban atarmı diyeSendemi 2.aldığın hesapla ban yedin şuan?
bro hileyi aktıf ettıiğim gibi kreş verdı şansıma ban yemedım kullanma biraz sabır güncellenır yakındakullanan birinden cevap alamazmıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?