Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
güzel ve mantıklı ama şidmi bi kere belirlendi tabi bu gelişim aşaması biraz uzun sürebilir ama elbet azalıcak ya da legit bir ayar yapabilirler benim tahminimce böyle sadece aimi biraz destek bi de yanına geldiginde adamı görme meslea 60m de 61m oldugunda adam kaybolması sniper bakıyorsa onu göstersin mesela bu hile cok anlım şanlım oldu kullananlar ban yersek yiyelim yeni acarız kafasında ama fix yerse yazacakları şu kim hileyi bu kadar belli ederek kullandı ya da güncelleyin şu hileyi cabuk emir vererek konuşacaklar eminimki ama legit bir hile cıkarsalar cok iyi olurdu ya da hileye kısıtlama gelsin meselaMerhabalar;
Bu konu hakkında açılan ama detaylandırılmayan şeyler ile sorunumu ve önerimizi aktarmak istiyorum. Şöyle ki;
Kullanmakta olduğumuz sByte Kabus Hack'in Seçkin Üye'den Onaylı Üye'ye indirilmesi, oyun içerisindeki hile sayısının aşırı artması ve bazı sitelerde bunlara kolaylıkla erişim sağlanacağı için burada da "Onaylı Üye" çekilmesini mantıklı buldum. Fakat o sitelerdeki hilenin fixlenmesi sonucu, o hileler ile çok nadir denk gelen kişiler var fakat sByte Pubg Lite Kabus Hack tekrar "Onaylı Üye"den "Seçkin Üye" taşınmazsa bu hilenin de çok çabuk bir şekilde fixleneceğini Üzülerek belirtiyorum. Çünkü oyun oynanmayacak bir hal aldı ve sona kalan herkesin rahatlıkla duvar izlediğini sahip olan herkes görüyor. Hatta işi abartıp 4x ile m416 oyunlarına bile tanık oluyoruz. Hem oyundaki kullanıcıların hem de sitedeki hilemizin kaybı olmaması adına da Lütfen yaptığınız adımı geri almanızı sizlerden önemle rica ediyor, iyi forumlar diliyorum.
dostum yanlız degılsın bende bunu belırttımMerhabalar;
Bu konu hakkında açılan ama detaylandırılmayan şeyler ile sorunumu ve önerimizi aktarmak istiyorum. Şöyle ki;
Kullanmakta olduğumuz sByte Kabus Hack'in Seçkin Üye'den Onaylı Üye'ye indirilmesi, oyun içerisindeki hile sayısının aşırı artması ve bazı sitelerde bunlara kolaylıkla erişim sağlanacağı için burada da "Onaylı Üye" çekilmesini mantıklı buldum. Fakat o sitelerdeki hilenin fixlenmesi sonucu, o hileler ile çok nadir denk gelen kişiler var fakat sByte Pubg Lite Kabus Hack tekrar "Onaylı Üye"den "Seçkin Üye" taşınmazsa bu hilenin de çok çabuk bir şekilde fixleneceğini Üzülerek belirtiyorum. Çünkü oyun oynanmayacak bir hal aldı ve sona kalan herkesin rahatlıkla duvar izlediğini sahip olan herkes görüyor. Hatta işi abartıp 4x ile m416 oyunlarına bile tanık oluyoruz. Hem oyundaki kullanıcıların hem de sitedeki hilemizin kaybı olmaması adına da Lütfen yaptığınız adımı geri almanızı sizlerden önemle rica ediyor, iyi forumlar diliyorum.
Bende çok mantıklı buluyorum tekrar seçkin üyeye çıkarılmasını çünkü herkes hile yüzde seksen biraz çözüm yolu bulunması taraftarıyım.Merhabalar;
seçkin üyeyle 200 kısı oynuyo desek onaylı üyeyle 20000 kişi oynuyo desek fix oranı artar buda şeçkin üyeleri kızdırır mesela ben herkez emek verıp seçkin üye olsa sorun ortadan kalkıcakBende çok mantıklı buluyorum tekrar seçkin üyeye çıkarılmasını çünkü herkes hile yüzde seksen biraz çözüm yolu bulunması taraftarıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?