arkadaşlarn da dediği gibi mencere modunda denediniz miGaliba hile şuanda çalışmıyor. Hile aktif oluyor ama oyuna başlat dediğimizde oyun açılmıyor. düne kadar bir şey yoktu.
oyun ayarlarından yapablirsiniz.Oyunu pencere modunda nasıl açıyoruz?
Çalışıyor pencere modunda açın oyunuGaliba hile şuanda çalışmıyor. Hile aktif oluyor ama oyuna başlat dediğimizde oyun açılmıyor. düne kadar bir şey yoktu.
Kankam çekemiyorum ki açıldığı an kapanıyor pencere modunda denedim hile inject olmuyorSorunun ekran görüntüsünü özelden atabilir misin
birkaç sefer kapayıp açmayı dene.Pencere modunda açmama rağmen olmuyor, inanın deliricem![]()
Tabiki varBanlanma riski yok değil mi beyler![]()
Her hilede olduğu gibi ban riski varBanlanma riski yok değil mi beyler![]()
Her hile de olduğu gibi bunda da varmış ama yine de güncel olan en iyi hile'Hala ban yemedim ban riski % kaç
Gördüğüm en iyi ve en az riskli olan hile ayrıca sürekli güncelleniyor, youtube videolarını izlemeni tavsiye ederimçok güzel tasarlanmış yapanın eline sağlık
İndirebiliyorsun sadece onaylı uye olman gereklıguzel hileye benziyor ama indiremiyoruz
Onaylı üye olman ve şartları yerine getirmen gerekiyor.guzel hileye benziyor ama indiremiyoruz
Çok belli ettiysen eğer, sürekli rapor edilmişsindirbugun 2 hesap ban yedı , hıleden mı yoksa benım oynayış tarzımdan mı emın degılım