senden başka ban yiyen var tabiBenden başka ban yiyen var mı ? uzun bi aranın ardından açtım hileyi 3.elde oyundan uzaklaştırıldınız dedi.
your windows version what ? this hack working for 1903 - 1909 version only.Ok, i'm try this
It didn't work, I tried it the way you said it, I disabled the antivirus, I tried it on another browser, but it didn't work, I continued with the same error
çünkü hile çıktığından beri o özellik çalışmıyordu. ogünden beri de hile güncellemedi.hilede speed açınca direk oyundan uzaklaştırıldınız diyip ban atıyor ?
if you using good not problem, but 3 games after relogin for safe.Hacks is safe?
use out riskhilede speed açınca direk oyundan uzaklaştırıldınız diyip ban atıyor ?
ben 2004de kullanıyorum (güncelleyerek yaptım)2004 sürümü için de gelmeli
senden başka ban yiyen var tabibir günde arkadaşım 3 kere ban yedi beraber oynadığımız halde... defender kendiliğinden açılıyor belki ondan olabilir. ben 3 oyundan sonra kapayıp açıyorum. 2 dk mı alıyor toplam
Post automatically merged:
your windows version what ? this hack working for 1903 - 1909 version only.
çünkü hile çıktığından beri o özellik çalışmıyordu. ogünden beri de hile güncellemedi.
if you using good not problem, but 3 games after relogin for safe.
pencere modunda falan mı kullanıyosun ? 2004 sürümüm fakat çalıştıramadımben 2004de kullanıyorum (güncelleyerek yaptım)
o nasıl oluyor ? 2004 vardı bende açılmadı menü 1909 yaptım açıldı.ben 2004de kullanıyorum (güncelleyerek yaptım)
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ sorunu bu sayfada ctrl+f basarak arat sonuç çıkmazsa Getlasterror yaz deneGetLastError(): 05 Bu hatanın çözümünü bilen varmı
Bu hileyi kullanıyorduk ancak en sonunda bilgisayardan böyle bir hata aldım. Bu hatanın çözümünü bilenler lütfen desteğinizi rica ediyorum yoksa bilgisayarı satmak zorunda kalacağım
Donanımsal (HWID) ban yemişsin. HWID (donanım kimliğini) değiştirmeden oynayamazsın. Forumda aratabilirsin, çözümler var.
Hayır tam ekranda da çalışıyor kenarsızda da oyun d kısmına kurulu ( çoktandır var yani) belki etki etmemiştir hile açıldı oynadım eywallahta ban yedim aga.pencere modunda falan mı kullanıyosun ? 2004 sürümüm fakat çalıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?