senden başka ban yiyen var tabiBenden başka ban yiyen var mı ? uzun bi aranın ardından açtım hileyi 3.elde oyundan uzaklaştırıldınız dedi.
your windows version what ? this hack working for 1903 - 1909 version only.Ok, i'm try this
It didn't work, I tried it the way you said it, I disabled the antivirus, I tried it on another browser, but it didn't work, I continued with the same error
çünkü hile çıktığından beri o özellik çalışmıyordu. ogünden beri de hile güncellemedi.hilede speed açınca direk oyundan uzaklaştırıldınız diyip ban atıyor ?
if you using good not problem, but 3 games after relogin for safe.Hacks is safe?
use out riskhilede speed açınca direk oyundan uzaklaştırıldınız diyip ban atıyor ?
ben 2004de kullanıyorum (güncelleyerek yaptım)2004 sürümü için de gelmeli
senden başka ban yiyen var tabibir günde arkadaşım 3 kere ban yedi beraber oynadığımız halde... defender kendiliğinden açılıyor belki ondan olabilir. ben 3 oyundan sonra kapayıp açıyorum. 2 dk mı alıyor toplam
Post automatically merged:
your windows version what ? this hack working for 1903 - 1909 version only.
çünkü hile çıktığından beri o özellik çalışmıyordu. ogünden beri de hile güncellemedi.
if you using good not problem, but 3 games after relogin for safe.
pencere modunda falan mı kullanıyosun ? 2004 sürümüm fakat çalıştıramadımben 2004de kullanıyorum (güncelleyerek yaptım)
o nasıl oluyor ? 2004 vardı bende açılmadı menü 1909 yaptım açıldı.ben 2004de kullanıyorum (güncelleyerek yaptım)
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ sorunu bu sayfada ctrl+f basarak arat sonuç çıkmazsa Getlasterror yaz deneGetLastError(): 05 Bu hatanın çözümünü bilen varmı
Bu hileyi kullanıyorduk ancak en sonunda bilgisayardan böyle bir hata aldım. Bu hatanın çözümünü bilenler lütfen desteğinizi rica ediyorum yoksa bilgisayarı satmak zorunda kalacağım![]()
Donanımsal (HWID) ban yemişsin. HWID (donanım kimliğini) değiştirmeden oynayamazsın. Forumda aratabilirsin, çözümler var.
Hayır tam ekranda da çalışıyor kenarsızda da oyun d kısmına kurulu ( çoktandır var yani) belki etki etmemiştir hile açıldı oynadım eywallahta ban yedim aga.pencere modunda falan mı kullanıyosun ? 2004 sürümüm fakat çalıştıramadım