Süper Üye
sürüyor oynamana bağlı cheat engine ile yapılan hilede daha uzun sürüyora
atıyormu hemen ban
sürüyor oynamana bağlı cheat engine ile yapılan hilede daha uzun sürüyora
atıyormu hemen ban
belli etmessen atmaz ama galibasürüyor oynamana bağlı cheat engine ile yapılan hilede daha uzun sürüyor
legit belli etmeden daha uzun süre oynarsın ama genede risk varbelli etmessen atmaz ama galiba
Aga anlamadım herşeyi yapıyorum memoryhackers çıkıyor 2 dez ses çıkıyor oyuna giriyorum home tık yok açılmıyor kenarsız modda bide neyi eksik yapıyorum anlamadımDecekted :/ 1 hesapla 1 oyun oynuyorum şu anda sarıyor ewqbkehjqe
baskan elinize saglık ama kullanamıyoruz seckin üye değiliz diyeHadi bakim heeeğ
Bilgim yok hocamAga anlamadım herşeyi yapıyorum memoryhackers çıkıyor 2 dez ses çıkıyor oyuna giriyorum home tık yok açılmıyor kenarsız modda bide neyi eksik yapıyorum anlamadım
İyide bi sürekli hesap açmak yoruyor :dreis biz kullanımıyoruz henüz nasıl iyimi hile![]()
Siz nasıl çalıştırdınız hileyi, ben hileyi aktif ettiğim anda oyundan atıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?Decekted :/ 1 hesapla 1 oyun oynuyorum şu anda sarıyor ewqbkehjqe
hileyi etkinleştiren xfporject falan varya indirmeye çalışyıom bu hatayı veriyor sendede öylemihayırlı olsun ins olurum bende bir gün![]()
eywhayırlı olsun ins olurum bende bir gün![]()