Depo sByte PUBG Lite - Kabus[Nightmare]LITE - January [2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
beyler ben indiremiyorum 2 senedir buradayım ama daha sadece üye yim ne yapmam gerek

Unqown
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hadi bakim, 300 mesaj yapayım da sonra lite düşünsün... Ellerinize sağlık

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir an önce denemek için sabırsızlanıyorum. Elinize sağlık.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
hile çok iyi. Tavsiye oyun içinde home'a basmayın 3 çarda ban yedim. lobide ayarları yapın devam ama recoil açmıyorum sadece esp öyle ban atmıyor tecrübeyle sabit :d

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hile çok iyi. Tavsiye oyun içinde home'a basmayın 3 çarda ban yedim. lobide ayarları yapın devam ama recoil açmıyorum sadece esp öyle ban atmıyor tecrübeyle sabit :d
Bilgilendirdiğin için sağol. Onun haricinde ban atıyor mu? Ha bir de bypass kullandın mı?

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hayır. Bypass sız giriliyor. Ama Hardcore giricem her el başka çar açarım diyorsanız süper recoil açabilirsiniz ama direk 2 oyunda ban atıyor. Sanırım işlevsiz tuşları kullandığımızda atıyor banı. Veya izleyici modunda izleyenler recoil'i görünce rep atıyor olabilir. bütün ayarlarınızı lobide yapın

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Oyun içinde home tuşu açıp düzenlemeler yapıyorum esp'de hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...