Depo sByte PUBG Lite - Kabus[Nightmare]LITE - January [2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yeni Özellik hiç hoş değil senelerdir bu siteyi Kullanıyorum fakat Hileyi indiririp kullanamadım Bendeb gruplara üye ol diyor Memory Grupları üye ol diye yazıp üye oldum büsürü bi bok olmadı Ondan sonra bir yorum okudum 50 tane mesaj yazınca otomatik girebiliyormuşum _? doğrumu

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yeni Özellik hiç hoş değil senelerdir bu siteyi Kullanıyorum fakat Hileyi indiririp kullanamadım Bendeb gruplara üye ol diyor Memory Grupları üye ol diye yazıp üye oldum büsürü bi bok olmadı Ondan sonra bir yorum okudum 50 tane mesaj yazınca otomatik girebiliyormuşum _? doğrumu

Dostum forumda 300 tane mesajın olunca seçkin üye oluyormuşsun. Sonrasında hileye erişebiliyormuşsun. Artık bir müddet forumda takılacağız. Hem güzel paylaşımlar da oluyor. Ben sevdim. :D
Post automatically merged:

Ne yasak anlayamadım hocam ?

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
forumda flood yapmadan takılmak gerçekten harika bişi ben bugun yaklaşık 4-5 saatimi geçirdim ve hiç de sıkılmadım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hilelerde genelde home ve insert tuşları kullanılır menü açma kapatma olarak bilginize

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
niye böyle seçkinlere özel bişey oldu ya
Normalde bu hileler parayla satılıyor işi bilen ustalar onları crackliyim veya kendiler yazıp bize sunuyor ve her ne kadar fazla kişi buna ulasirsa hilenin detected lenmesj daha kolay olur yani hilenin algılanması bundan dolayı üye sınırlandırılmasını getirdiler

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
100 yıllık ban yedim hile olduğunu çok belli etmeden oynayın :D

Ben su değilim bunları nasıl kaldırayım
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi kullanamıyorum üyelik ile alakalı birşey diyor 2 seneye yakın üyeyim yardımcı olabilcek varmı
Dostum seçkin üye olman gerekiyor üye rank sistemine bak forumdan, 300 mesaj atmanı istiyor ama kurallara uyarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...