ben indiremedim ve 7 günden fazladır kayıtlıyım...eline saglik pika abi gene yapmis yapcani![]()
Thank you admins <3 love it![]()
ACCESS: Seçkin Üye (Prime Member)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sadece Windows 10 1903-1909 Sürümlerinde Çalışır. / Only works on Windows 10 1903 - 1909 versions.
Hile Özellikleri / Cheat Features
Enemy ESP
Enemy distance
Item ESP
Extremely good aimbot And prediction
Smart Aim
Smooth & FOV
Aim key changable
Aim bone changable
No recoil mod
2D radar
Colorful palettes for esp
Spectator counter
Extremely risky options (at own risk): Super Jump, Flying cars/max speed mode,instant hit/silent bullets
HILE / CHEAT
300 msj atman lazım spam yapmadan spam ban sebebi bilesin hocamArkadaşlar seçkin üye nasıl olunur bilgisi olan varmı
hocam hileler hemen fixlenmesin diye yapımcıların böyle bi karar aldı ve bu karar doğrultusunda hilelerde kolay kolay fixlenmiyor gayet normal bi durum buUygulama bana şimdi lazım ben 7 gün sonra uygulamayı ne yapayım ne boktan bir sistem yapmışsınız arkadaş ben önceden de bu siteye üyeydim fakat hesabıma giriş yapamıyorum aynı kullanıcı adını kullanıyordum hesabım silinmiş! nerdeyse 2 sene geçmişti o hesabı açalı şimdi de seçkin üye olucam diye 7 gün beklemek zorundayım admin lütfen bir el at
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim attığım mesajlar nasıl spam diye geçer300 msj atman lazım spam yapmadan spam ban sebebi bilesin hocam