Seçkin Üye
ip ban oluyor mu
sen kralsın teşekkürler
misc kısmını ban atıyordu sanırsam aimi bilmiyorum sadece esp kullanınca zor yani ben kullanmadığım için tek bildiğim misc kısmını ban sebebihileden ban yiyen oldumu burda hiç
çoğu zaman hesap banlanıyor sadece ama şöyle bi sorun var arada sistem hile exesini tespit edince cihaz banıda atabiliyor not: ip ban diye bişey yok artıkSadece account mı banlanıyor IP ban mı ?
banı ekran kartı seri nosuna atıyorlarmış bende yemiştim zamanında aylar aylar sonra kendiliğinden kalktıCihaz ban dediğin MAC ban mı ? owww biterim![]()
hile en düşük seçkin üyelerde çalışıyor 300 msj atıp hileyi kullanabilirsinselam arkadaslar hile calısmıyo sızdede varmı sorun yönetici olarak calıstır dıyorum yazılar sılık sılık cıkıyor ve program calısmayı durdurdu sorunu alıyorum
dune kadar kullanıyordum kardes sıkıntı yoktu yenı oldu sorun daha 300 msj gelınce nereye atıcaz neredekı sohbetlere katılacazda seckın uye olucaz yenı sayılırım sıtedehile en düşük seçkin üyelerde çalışıyor 300 msj atıp hileyi kullanabilirsin
Post automatically merged:
hocam hile için seçkin üye şartı var 300 yorum yapmalısın yoksa hile çalışmaz 300 msjı spam yapmadan yapmalısın yoksa spam ban sebebi oluyornasıl indireceğimi bulamadım. bu virüs sebebiyle evde kalmaya başladığımdan beri oyuna sardım ancak saçma bir şekilde beni görmesine imkan olmayan adamlar sürekli öldürüyorlar.
bu kadar yeteneksiz olamam diye araştırıken hileler çıktı karşıma.
ancak indiremiyorum lütfen yardımcı olun.
Seçkin üye olman lazimindiremiyorum![]()
Güzel hileACCESS: Seçkin Üye (Prime Member)
Sadece Windows 10 1903-1909 Sürümlerinde Çalışır. / Only works on Windows 10 1903 - 1909 versions.
Hile Özellikleri / Cheat Features
Enemy ESP
Enemy distance
Item ESP
Extremely good aimbot And prediction
Smart Aim
Smooth & FOV
Aim key changable
Aim bone changable
No recoil mod
2D radar
Colorful palettes for esp
Spectator counter
Extremely risky options (at own risk): Super Jump, Flying cars/max speed mode,instant hit/silent bullets
HILE / CHEAT