Depo sByte PUBG Lite - Kabus[Nightmare]LITE - January [2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile mükkemmel olmuş
Post automatically merged:

hileyi kullanmam icin 50 yotum yapmam lazımmıs

kaç sene once kayıt olduk

maruz kaldıgımız seye bak
300 yorum şartı var 50 değil hocam pubg lite hilesi için 300 yorum

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ES
Hello to all who have already tried this cheat. I have been using this cheat for 3 weeks and I really like it. But I have problems with the cheat all this time. I can't use aimbot because it doesn't work for me. I've tried all the keyboard shortcuts, but my aimbot doesn't hover over the player. I will be grateful if you help me!
TR
Bu hileyi zaten deneyen herkese merhaba. Bu hileyi 3 haftaları için kullanıyorum ve her şeyi çok beğendim. Ama tüm bu zaman boyunca hile ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Aimbot kullanamıyorum çünkü benim için çalışmıyor. Tüm kısayol tuşlarını denedim ama aimbot'um oyuncuyu hedeflemiyor. Bana yardım edersen minnettar olacağım!

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ES
Hello to all who have already tried this cheat. I have been using this cheat for 3 weeks and I really like it. But I have problems with the cheat all this time. I can't use aimbot because it doesn't work for me. I've tried all the keyboard shortcuts, but my aimbot doesn't hover over the player. I will be grateful if you help me!
TR
Bu hileyi zaten deneyen herkese merhaba. Bu hileyi 3 haftaları için kullanıyorum ve her şeyi çok beğendim. Ama tüm bu zaman boyunca hile ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Aimbot kullanamıyorum çünkü benim için çalışmıyor. Tüm kısayol tuşlarını denedim ama aimbot'um oyuncuyu hedeflemiyor. Bana yardım edersen minnettar olacağım!
does this still work ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hile cok güzel 5 kere ban yedim ama cok beli etdim icin, benim sucum yani ama basarili bir hile

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
4 senedir uyenizim ama bu hileyi kualnmıyom üyelik yetkilerinde bir değşiklik yapsanız

May 31, 2016
bune dir ağam 4 sene olmuş şakmaka D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...