Depo sByte PUBG Lite - Kabus[Nightmare]LITE - January [2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
görevli arkadaşlar rica etsem linki bana aça bilirmisiniz mesaj 300 geçtim ayrıca exelans78 eski hesabım msn deişdiği için giremedim bu hesabı açtım 5 gündür aktif forma yardımcı olmaya çalıştım oyna giremiyorum hile yok ve herkes hile diye tatil bitmeden oynun bi tadına varalım lütfen imkan varsa 7 di gün dolunca benim tatil bitiyo iş vaktinde fazla oynayamıyorum ...rica etsem

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
görevli arkadaşlar rica etsem linki bana aça bilirmisiniz mesaj 300 geçtim ayrıca exelans78 eski hesabım msn deişdiği için giremedim bu hesabı açtım 5 gündür aktif forma yardımcı olmaya çalıştım oyna giremiyorum hile yok ve herkes hile diye tatil bitmeden oynun bi tadına varalım lütfen imkan varsa 7 di gün dolunca benim tatil bitiyo iş vaktinde fazla oynayamıyorum ...rica etsem
Hayır Böyle Birşey Olmaz 7 Günün Tamamlandığı Zaman Kullanabilirsin Hileyi.

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
adamların yetki yok sanki editörgibi cevap vermek için cevap veriyo :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile ile oyuna girmeye çalıştığınızda Crash oluyor kapanıyor oyun launcher'a geri dönüyor. 3 saat önce hiç bir sorun yoktu kullanıyordum bir anda böyle oldu .

Çağrı Bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Reis yeni üyelerin kullanamaması canımı sıktı 500 mesaj yazma zorunluluğu var aksi taktirde açmıyor hileyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...