Depo sByte PUBG Lite - Kabus[Nightmare]LITE - January [2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şuan Bende hile çalışmıyor neden acaba siteye giriyorum yükle yazısı gelmiyor. Yani basamıyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Hilenin çalışması için nasıl prime üyeliğe yükselticem ki hesabımı ?

Üye
6 HİZMET YILI
hileyi kullanabilmem için 300 yorum ve 7 günlük üye mi olmam gerekiyor tamam site açısından güzel bi durum haklı olarak ama yeni bir kullanıcı sizinle aynı fikirde olmayabilir kim uğraşıcak 300 yorum yazıp 7 gün hileyi kullanmak için beklemeyi diye düşünür ve çoğu kişi yeni açtığı üyeliği bırakıp gider benim düşüncem

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Seçkin üye olmak için flood yapsam banlanır mıyım?
önce uyarı sonrası banlanma kardeşim,bence forumda dolanarak 300 mesajı kolaylıkla tamamlıyabılırsın
Post automatically merged:

hileyi kullanabilmem için 300 yorum ve 7 günlük üye mi olmam gerekiyor tamam site açısından güzel bi durum haklı olarak ama yeni bir kullanıcı sizinle aynı fikirde olmayabilir kim uğraşıcak 300 yorum yazıp 7 gün hileyi kullanmak için beklemeyi diye düşünür ve çoğu kişi yeni açtığı üyeliği bırakıp gider benim düşüncem
kardeşim senın söyledıgın herhangi bir konuyla alakalı gelen için dogru ama Pubg Lite hilesi için gelen adam bu gibi şartları göze almalı,neden dersen piyasada bu denli hile bedava yok.Bedavada istiyosa biraz emek vermeli yanlışmıyım?

Üye
7 HİZMET YILI
kullanacak üyeler konusunda biraz daha toleranslı olunsa çok güzel olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...