Onaylı Üye
Hayır hocam ilk sayfada yazıyor zaten 1903-1909 sürümlerinde çalışıyor diyeYine döktürmüşsün eline sağlık
Post automatically merged:
hile sadece 1903 temi calısıyor dostum
Hayır hocam ilk sayfada yazıyor zaten 1903-1909 sürümlerinde çalışıyor diyeYine döktürmüşsün eline sağlık
Post automatically merged:
hile sadece 1903 temi calısıyor dostum
Hayır hocam ilk sayfada yazıyor zaten 1903-1909 sürümlerinde çalışıyor diye
yardımcı olabilecek var mı mobile sürümündeki loader da hic bir sıkıntı yok mobil sürümü takır takır calısıyor fakat lite da hile menusu gelmiyor hile aktif olmuyor oyun düz açılıyor yineiyor oyun borderless ayarinda videoda gosterilenin aynisini yapiyorum ama menu gelmiyor karsima menu tusu vs varmi olabilecek tum tuslari denedim hic birsey degismedi insert home vs hepsine bastm
Kardeş bende açamadım ama arkadaş şöyle bir öneri de bulundu. Tek tek yazıyorum. Oyun başlatta beklesin. Memoryui açtın siteden de yükledin. Pencere modunda olması önemli. Sonra bir de lobiyi baştan yükle yapyardımcı olabilecek var mı mobile sürümündeki loader da hic bir sıkıntı yok mobil sürümü takır takır calısıyor fakat lite da hile menusu gelmiyor hile aktif olmuyor oyun düz açılıyor yine
banlanip banlamamak senin elinde hunharca hileyi kullanirsan ban yersin ki hakerdersin ben farkli bir hile kullaniyorum bu sitede yok 3 haftadir ban yemedim yiyecegimi de dusunmuyorum.