Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DeposByte PUBG Lite - Kabus[Nightmare]LITE - January [2021]
merhaba hileyi siteden loadera enjekt edeceğim ama hilenin üstüne tıklamanızım zaman çalıştır tuşu cıkmıyor sadece sağdaki çalışıyor yazısı için yardımcı olurmusunuz
Post automatically merged:
merhaba hileyi siteden loadera enjekt edeceğim ama hilenin üstüne tıklatılabilir zaman çalıştır tuşu
merhaba hileyi siteden loadera enjekt edeceğim ama hilenin üstüne tıklatılabilir zaman çalıştır tuşu
Yaklaşık 3 saattir hileyi test ediyorum gayet başarılı çok beğendim. Ne ararsan var ingilizcesi olan ve oyunu bilenler hileyi hızlı kavrayacaktır. İlerleyen zamanlar da bu yorumumu editleyip eksiklerini de söyleyeceğim.
Sbyte hileleri genel olarak piyasada ki en iyi hilelerdir yakalanması kullandığınız özelliklere göre değişir ve bunlar ban riskinizi artırır yada düşürür
şuanda kullanmaya devam etmekteyim cs go da pubg lite te vs halen hileleri çalışıyor legit ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim.
speed hack flying car gibi absürt şeyleri kullanırsanız ban yemeniz doğaldır ya da cs go da aimlock kullanmak overwatch a düşüp ban yemenize sebep olur bunlar doğal şeyler
İyiye benziyor. Ya bi kaç arkadaşın pc steam-pubg'yi kaldırmıyor onlarla oynayacaksam lite oynuyorum ama bi giriyorum herkeste wall var. Tam silecektik oyunu bu konuyla karşılaştık.