Depo sByte PUBG Lite - Kabus[Nightmare]LITE - January [2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Halen daha çalışıyor mu acaba ? Onaylı üye nasıl oluruz ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba hileyi siteden loadera enjekt edeceğim ama hilenin üstüne tıklamanızım zaman çalıştır tuşu cıkmıyor sadece sağdaki çalışıyor yazısı için yardımcı olurmusunuz
Post automatically merged:

merhaba hileyi siteden loadera enjekt edeceğim ama hilenin üstüne tıklatılabilir zaman çalıştır tuşu
merhaba hileyi siteden loadera enjekt edeceğim ama hilenin üstüne tıklatılabilir zaman çalıştır tuşu

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
i didnt noticed is MH is back and nice MH rules. @@ 300 message really hard LOL

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yaklaşık 3 saattir hileyi test ediyorum gayet başarılı çok beğendim. Ne ararsan var ingilizcesi olan ve oyunu bilenler hileyi hızlı kavrayacaktır. İlerleyen zamanlar da bu yorumumu editleyip eksiklerini de söyleyeceğim.

Dᴏɴᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
thanks a lot

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sbyte hileleri genel olarak piyasada ki en iyi hilelerdir yakalanması kullandığınız özelliklere göre değişir ve bunlar ban riskinizi artırır yada düşürür
şuanda kullanmaya devam etmekteyim cs go da pubg lite te vs halen hileleri çalışıyor legit ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim.
speed hack flying car gibi absürt şeyleri kullanırsanız ban yemeniz doğaldır ya da cs go da aimlock kullanmak overwatch a düşüp ban yemenize sebep olur bunlar doğal şeyler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İyiye benziyor. Ya bi kaç arkadaşın pc steam-pubg'yi kaldırmıyor onlarla oynayacaksam lite oynuyorum ama bi giriyorum herkeste wall var. Tam silecektik oyunu bu konuyla karşılaştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...