Uzman Üye
herhangi bir sıkıntı veya problem çıkarıyor mu ? sadece wallhack çalışsa yeterli benim için
1 saat içinde rankınız gelir.50 mesaja ulaştım ne zaman ulaşabilirim acaba sabırsızlanıyorum
cevap verdiğiniz için teşekkürler1 saat içinde rankınız gelir.
ya hileyi kurdum oyunu açtım da cmd açık hile gelmedi napabilirim1 saat içinde rankınız gelir.
discord verebilir misin ben de hile çalışmıyor videolarının aynı şeklinde kurdumproblemsiz çalışıyorda aimbot kafaya vurmuyor haberınız olsun
Belli etmeden kullanırsanız uzun süre kullanabilirsinizherhangi bir sıkıntı veya problem çıkarıyor mu ? sadece wallhack çalışsa yeterli benim için
Çok teşekkür ederim kardeşim yardımcı oldun sağol işe yaradıHatanın çözümü yazıyor
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/
sorun ne ?hile çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı ?
sorun nedir ?hile çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı ?
ya videodakilerin aynı şeklinde hileyi oyunu açıyorum cmd de falan sıkıntı yok hile açık gibi ama oyuna girdiğimde hiçbir şekilde menü falan gelmiyor home tuşuna basıyorum yoksorun nedir ?
Oyunu pencere modunda açmayı deneyinizya videodakilerin aynı şeklinde hileyi oyunu açıyorum cmd de falan sıkıntı yok hile açık gibi ama oyuna girdiğimde hiçbir şekilde menü falan gelmiyor home tuşuna basıyorum yok
pc win 8.1 pro ondan dolayı mıOyunu pencere modunda açmayı deneyiniz
Basta enviar 50 mensagensComo faço para ter 300 mensagens para usar hack pubg lite ?
Oyun şuanlık windows 10 1903 - 1909 sürümler de çalışıyorpc win 8.1 pro ondan dolayı mı
win 8 için güncelleme gelecek miOyun şuanlık windows 10 1903 - 1909 sürümler de çalışıyor
Hayır getirmezler getirirlerse zaten windows 10 2004 sürümüne getirirlerwin 8 için güncelleme gelecek mi