Onaylı Üye
galiba üyelik 2016 dan beri var birader saçmalık50+ mesaj gönderebilmek gerekiyor sanırsam
galiba üyelik 2016 dan beri var birader saçmalık50+ mesaj gönderebilmek gerekiyor sanırsam
indirsek bile acaba mobile daki gibi kasma olur mu dersingaliba üyelik 2016 dan beri var birader saçmalık
her özelliği açmassan sorun olmaz sanmıyorumindirsek bile acaba mobile daki gibi kasma olur mu dersin
ayn öyle de yapacak birşey yok eskiden iyiydi direk indiroydn simdi onaylı üye vesayre vesayre zart zurt saçma saçma işler yapmıslarhilelerin ücretsiz olmasının tek nedeni mining gömülü, işlemciye ondan abanıyor
have you discord ?Şu Tarz Menüler Beni Benden Alıyor
Onlarda bir yandan haklılar, öyle yada böyle az da olsa aktif olanlara bir tık daha iyi hileyi sunuyorlar, lite da hileli oynamak istememin tek sebebi emülatör olmadığı için kasmayacağı yönündeki beklentim, ha hile etik mi değil lakin önüne geçilemeyen bu sorun komple oyunu sarmışsa ya böyle kabul etmek gerek yada farklı mmo lara yönelmek gibi, isim vermeyeyim yapımcısı rus olan ikinci dünya savaşı zamanında geçen zırhlı araçların olduğu oyunda kesinlikle taviz yok, zaten istesende o oyunda yapamıyorsun, sucularının başında hack grubundan maaşlı insanlar var, insanlar bu yüzden gönül rahatlığı ile para yatırıyorayn öyle de yapacak birşey yok eskiden iyiydi direk indiroydn simdi onaylı üye vesayre vesayre zart zurt saçma saçma işler yapmıslar
Thats truetring to get confirmed![]()
ayn öyle cok doğrusunOnlarda bir yandan haklılar, öyle yada böyle az da olsa aktif olanlara bir tık daha iyi hileyi sunuyorlar, lite da hileli oynamak istememin tek sebebi emülatör olmadığı için kasmayacağı yönündeki beklentim, ha hile etik mi değil lakin önüne geçilemeyen bu sorun komple oyunu sarmışsa ya böyle kabul etmek gerek yada farklı mmo lara yönelmek gibi, isim vermeyeyim yapımcısı rus olan ikinci dünya savaşı zamanında geçen zırhlı araçların olduğu oyunda kesinlikle taviz yok, zaten istesende o oyunda yapamıyorsun, sucularının başında hack grubundan maaşlı insanlar var, insanlar bu yüzden gönül rahatlığı ile para yatırıyor
Post automatically merged:
Thats true![]()
dostum iyi güzel nasıl indiricez bu hileyi bilen varmı 404 hatası veriyor
50 mesaj gerekiyormuşHile linkine tıkladığın zaman 404 not error hatası veriyor lütfen güncelleyiniz..
50 mesaj var zaten50 mesaj gerekiyormuş