usta şu cevabının altındakini nasıl yaptınGüzel bir hile paylaşımın için teşekkürler.
usta şu cevabının altındakini nasıl yaptınGüzel bir hile paylaşımın için teşekkürler.
nasil sonunda aylarca bu sitede yorum kasmak icin yorum yapmayinSonunda geldi gönlümün efendisi.
cmd deki komutu beklemeden bit sesini duyduğun gibi hızlıca başlaya basHileyi çalıştırabilen var mı? Bende gelmiyor menü. Penceresiz de denedim, kenarsız da denetim. Launcher ı açıp, kullanıcı girişi yapıyorum, sonra hileyi çalıştırıyorum. Launch the game diyor, sonra oyuna giriyorum. Ama menü gelmiyor. Hile açılmıyor (Home tuşuna da bassam menü yok.)
Windows 10 Home-Single Language 64 Bit yüklü.
Windows Sürümün Uyuşmuyodur. Ben Format Atıyorum..Hileyi çalıştırabilen var mı? Bende gelmiyor menü. Penceresiz de denedim, kenarsız da denetim. Launcher ı açıp, kullanıcı girişi yapıyorum, sonra hileyi çalıştırıyorum. Launch the game diyor, sonra oyuna giriyorum. Ama menü gelmiyor. Hile açılmıyor (Home tuşuna da bassam menü yok.)
Windows 10 Home-Single Language 64 Bit yüklü.
Çözümünü bulursan banada söylersen sevinirim aynı sorundan muzdaribimEkli dosyayı görüntüle 50163
ilk önce hileyi aktif ediyorum, sonra kullanıcı adı şifreyi girip oyuna giriyorum ama menü gelmiyor, Sürümü 1909 yaptım sebebi nedir ?