Kardeş hileler nasıl kullanılır videosunu izledin mi? Orda anlatılan şeyleri yaptın mı?waiting for aciton da kalıyo yardımcı olabilicek var mı
Post automatically merged:
windows sürüm 2004 bende ondan çalışmıyor olabilir mi ki
hallettim dostum sağolasınKardeş hileler nasıl kullanılır videosunu izledin mi? Orda anlatılan şeyleri yaptın mı?
wow you play so niceyapıyoz bu işi yahaa :gelisirabii:
Hile penceresinde f9a bastığımda bende de olmuştu o. Tekrar tekrar denedim düzeldi. Bir de oyun açıldıktan sonra loaderi aç kapa fln yap sonra siteden hileyi aç.Arkadaşlar hileyle oyuna girince 5 sn sonra kapanıyor oyun daha önce olmuyordu neyden kaynaklı olabilir ?
önce oyunu açıp hileyi sonradan açtığımdada kapanıyo oyun direk herşeyi denedimHile penceresinde f9a bastığımda bende de olmuştu o. Tekrar tekrar denedim düzeldi. Bir de oyun açıldıktan sonra loaderi aç kapa fln yap sonra siteden hileyi aç.
Valla ben 2 3 kere denedim sonra düzeldiydi. Olmadı oyunu kaldır yeniden yükle aynı şekilde loaderı da sil. Artık o da olmazsa yetkili birine mesaj at onlar yardımcı olsun ayrıntılı bilgi fln versinler.önce oyunu açıp hileyi sonradan açtığımdada kapanıyo oyun direk herşeyi denedim
Oyunu sildim tekrar yükledim loaderi sildim tekrar yükledim yok olmuyoValla ben 2 3 kere denedim sonra düzeldiydi. Olmadı oyunu kaldır yeniden yükle aynı şekilde loaderı da sil. Artık o da olmazsa yetkili birine mesaj at onlar yardımcı olsun ayrıntılı bilgi fln versinler.
oyunu pencere modunda açıp denediniz mi?Oyunu sildim tekrar yükledim loaderi sildim tekrar yükledim yok olmuyo
windows sürümü mü uyumlu değil acaba? olması gereken 1903-1909.Oyunu sildim tekrar yükledim loaderi sildim tekrar yükledim yok olmuyo