Neleri kullandın tam olarakHile yakalanıyor arkadaşlar.Sadece esp ve radar açık olarak oynadığım 3.oyunda 10 yıl banlandım.
sadece Esp ve radar açık haricinde bişey kullanmıyorum.Kankam umarım çalışıyodur
Neleri kullandın tam olarak
Home tuşu ile açılıyor.hilenin menüsü nasıl açılıyor ula sadece wh kullanabiliyorum acil yardım ya
düzgün mesaj atarak kasacaksın.ya varya mesaj kasmaya çalışıyoz alakasız bir şey yazınca ban atıyonuz nasıl mesaj kasçaz
Reporttandır o zaman çünkü algılanıyorsa hile ilk oyuna girer girmez algılanıyorsadece Esp ve radar açık haricinde bişey kullanmıyorum.
Asıl hesabım dün banlandı dündenberi sıfır hesapla oynuyorum sorun cıkmadı.Neye göre yakalanıyor anlamış değilim.
Hileyi deneyince dönüş yapsana hocam ya ben geriden geliyorumBen zaten denemek istiyorum hile harika
Hocam benim sürümümde 2004 dü. ayarlardan önceki bir sürüme geri alarak çalıştırdım. çok önemli değil ise googleden windows sürüm düşürmeye bakarak geri çekebilirsinizFarklı windows sürümleri içinde bi çalışma yapabilir misiniz lütfen