İlk defa hileyi yaparken ban yedim. Sanırım bir şeyleri yanlış yaptım. Dikkat etmemiz lazım.arkadaşlar ban yeme riski yüzde kaç çünkü oyun yok yere banlıyo
İlk defa hileyi yaparken ban yedim. Sanırım bir şeyleri yanlış yaptım. Dikkat etmemiz lazım.arkadaşlar ban yeme riski yüzde kaç çünkü oyun yok yere banlıyo
Hata çözümleri konusuna bak.ERROR: Services error hatası alıyorum nası düzeltirim
bu konuyu oku kardeşimmemember üye nasıl oluyoruz
Hocam speed açık olduğu sürece ban riski yüksek. Speed'i açıp Kontrol tuşuna basılı tutarsanız kimsenin olmadığı durumlarda elinizi kontrolden çekerseniz ban olasılığı daha da azalacaktır. Sol üstten izleyici sayısına bakarak da oyununuzu olabildiğince legit hale getirebilirsiniz.arkadaşlar ban yeme riski yüzde kaç çünkü oyun yok yere banlıyo
o özellik çalışmıyor.fly car ı açınca oyun kapanıyor sebebini bilen varmı
yüzdesi yok hocam ama risk vararkadaşlar ban yeme riski yüzde kaç çünkü oyun yok yere banlıyo
Uninstall Vanguard (Valorant Anticheat), FACEIT AC, Window defender and any anti virus softwaresi really wanna use but i dont have the rank for it
Post automatically merged:
i got this problem.. whyEkli dosyayı görüntüle 54572
https://memoryhackers.org/konular/errors-and-solutions-for-loader.132725/server eror hatası alıyorum çözümü var mı acaba