Efsane Üye
Kullanabilirsiniz.Denemek çok istiyorum.
Post automatically merged:
Onaylı üye olsam kullanamazmıyım ? 3 yıldır forumunuza üyeyim. 4 'e yaklaştım.![]()
Kullanabilirsiniz.Denemek çok istiyorum.
Onaylı üye olsam kullanamazmıyım ? 3 yıldır forumunuza üyeyim. 4 'e yaklaştım.![]()
Bu konu ile alakalı degil biliyorum ama discord adresinizde yazdım yardımcı olmadı. Bende Service error: 6 hatası veriyor. Defendır, Faceit AC, Vanguard(sildim). her şey kapalı C++ dosyalarınıda indirdim neden olmuyor bir fikriniz varmı ?Kullanabilirsiniz.
Çalışıyor onaylı üye olup kullanabilirsin.hala çalışıyo mu bilen var mı
İlk defa hile kullandığım için 1-2 hesap gitti ama son hesabıma 2 gundur bişey olmadıdurum ne yaşıyo musun yoksa permayı patlattılar mı?![]()
ama bu sefer de ne olduysa onaylı üyeliğim gitti ve hileyi kullanamıyorum adminler bi bakabilir miİlk defa hile kullandığım için 1-2 hesap gitti ama son hesabıma 2 gundur bişey olmadı![]()
Şuan onaylı üyesiniz eğer rankınız daha önceden gittiyse mesajınız silinmiştir.İlk defa hile kullandığım için 1-2 hesap gitti ama son hesabıma 2 gundur bişey olmadı
ama bu sefer de ne olduysa onaylı üyeliğim gitti ve hileyi kullanamıyorum adminler bi bakabilir mi
bekle biraz acılıronaylı üyeyim halen kullanamıyorum
I can not use it. new member here ^ _ ^
How?
now i see, i think i need 50 or more messages like that
bro you have a 50 message and you take verified role and use itI can not use it. new member here ^ _ ^
How?
onaylanmış üye olman gerekiyo onun içinde forumda 50 ve 50 yorumdan fazla yorum yapman lazımnası kullanıyoz