bende de öyle diyorOnaylı üye olmama rağmen kullanıyorum neden acaba bilen var mı ?, UI yi indirdim, adblock kapalı, önce oyunu açıyorum sonra UI yi açıyorum ama gene aşağıda belirtilen rollerden birine sahip olman lazım diyor.
Evet hile detected olduğu için ban atıyor.Ban atıyor mu ?
If you made unnecessary comments, your message will be deleted, please read the forum rules.why my message is reduced ??
Loaderden çıkış yapıp tekrar deneyin.Onaylı üye olmama rağmen kullanıyorum neden acaba bilen var mı ?, UI yi indirdim, adblock kapalı, önce oyunu açıyorum sonra UI yi açıyorum ama gene aşağıda belirtilen rollerden birine sahip olman lazım diyor.
Onaylı üye olmak istiyorsanız lütfen bu konuyu okuyunuz.akadaşlar ben nasıl sizin gibi rank olark yükselcem üye olarak kaldım
onaylı üyeyim lakin hileyi indiremiyorum neden acaba ?
ben zaten onaylı üyeyim sistemde de gözüküyor göründüğü gibi ama indirme yerinde onaylı üye olun diyor o sorun varEvet hile detected olduğu için ban atıyor.
If you made unnecessary comments, your message will be deleted, please read the forum rules.
Loaderden çıkış yapıp tekrar deneyin.
Onaylı üye olmak istiyorsanız lütfen bu konuyu okuyunuz.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/
Onaylı üye değilsiniz.onaylı üyeyim lakin hileyi indiremiyorum neden acaba ?
ben zaten onaylı üyeyim sistemde de gözüküyor göründüğü gibi ama indirme yerinde onaylı üye olun diyor o sorun var
şuan onaylı üye diyor yenidenOnaylı üye değilsiniz.
şu an indirdim lakin hile hata veriyor eror 6 diyeOnaylı üye değilsiniz.
5 dakika önce çalıştı dedi lakin şimdi hata veriyor
Loader açık değil.Bende anlamadım ama yükle butonu linki çalışmıyor.
Altaki kırmızı x şuan aktif olmadığını belirtiyor hilenin. Bilmem sizde böylemi
Ekli dosyayı görüntüle 56193
Ne hatası veriyor?5 dakika önce çalıştı dedi lakin şimdi hata veriyor