hocam biliyorsan yardım edebilirmisin sürüm 20h2 amaMenü tasarımı güzel olmuşEllerinize sağlık hocam.
denetim masası -> sistem ve güvenlik -> sistem görürsünben de onaylı üye olunca deneyecem çalışır umarım. win sürümünü nereden öğrenebilirim?
Hatanın genel kaynaklandığı sebep, hata çözümleri konusunda belirtili. Oradaki belirtilenlere dikkat edin.hocam biliyorsan yardım edebilirmisin sürüm 20h2 ama
[18:41:53] Service Start internal error : 0
[18:41:53] Start : 6
[18:41:53] ERROR: Service error
diye hata veriyor
denetim masası -> sistem ve güvenlik -> sistem görürsün
3 üde kapalı ama hala hata vermekteHatanın genel kaynaklandığı sebep, hata çözümleri konusunda belirtili. Oradaki belirtilenlere dikkat edin.
Ekli dosyayı görüntüle 59085
Başlat kısmına "Winver" yazarak sürümünüzü kontrol etmeyi deneyin ek olarak.3 üde kapalı ama hala hata vermekte
Başlat kısmına "Winver" yazarak sürümünüzü kontrol etmeyi deneyin ek olarak.
Ekli dosyayı görüntüle 59086
Genel sebep olabilecek sorunlar açısından bir problem yok. Oyunu pencereli mod da doğru adımlarla açmanız durumunda çalışması gerek. Ki zaten çalışmasına engel olacak dış uygulamaların kapalı olduğunu belirttiniz önceki yorumda. Bunlar haricinde neden olabilecek durumu bilemiyorum. Hile teknik yardım kategorisine konu açarak destek isteyebilirsiniz. Bilen birileri yardım eder illa ki.