hocam önceden kullanıyordum şimdi kullanamıyorum. oyun açılma ekranında tekrardan başlatma ekranına atıyor50 mesaj lazım sana
hocam önceden kullanıyordum şimdi kullanamıyorum. oyun açılma ekranında tekrardan başlatma ekranına atıyor50 mesaj lazım sana
aynısı bendede oluyor senın windows sürüm kaç ta şuanhocam önceden kullanıyordum şimdi kullanamıyorum. oyun açılma ekranında tekrardan başlatma ekranına atıyor
1 day ban testedI want to try this.
Post automatically merged:
IS THIS STILL SAFE?
Okay, thanks.1 day ban tested
eskiden bir günde onaylı üye olanlar vardı. Gereksiz spamlar engellenmesi için yapılan bir kural iyi de oldu..yahu şu onaylı üye olayını bir çözsek güzel olucak. ama birşey diyemiyorum yapılacak birşey yok artık adamlar önlem almış yinede deniyorum.
Ban yediriyordu ve ban yedirmeye de devam ediyor. Hile kullanıyorsun ban yemen normal.hile artık ban yedırıyor neden acaba her actıgım car ben yıyıor durduk yere hic bişi acmadan neden
client açıkken %temp% klasöründeki reported adlı uygulamayı silip tekrar inject etmeyi deneyin.hile önceden çalışıyordu şimdi işlemleri yapıyorum launch game çıkıyor hile yüklendi diyor. oyunu açıyorum siyah ekran sonra tekrar pubg lite ın başlat kısmına geliyor aktif olmuyor bir türlü neyden kaynaklanıyor olabilir acaba
Kesinlikle katılıyorum ama sitede uzun zamandır üyeyim yıllar evvelden. fakat bana bile 50 yorum şartı var. birde onaylı olduğumu nereden göreceğim ?eskiden bir günde onaylı üye olanlar vardı. Gereksiz spamlar engellenmesi için yapılan bir kural iyi de oldu..
50 mesaj attığında sistem seni otomatik onaylı üye yapacaktırKesinlikle katılıyorum ama sitede uzun zamandır üyeyim yıllar evvelden. fakat bana bile 50 yorum şartı var. birde onaylı olduğumu nereden göreceğim ?
Her hilede ban ihtimalini göze almalısınız ban ihtimali olmayan bir hile yok dostumhile ban atıyormu