Say My Name
Onaylı Üye
arkadaşlar şöyle güzel bir skinchanger'i olan yani tüm silahlara skin alınmış bi sByte config'i olan var mı?
Bekliyorum.. Eğer yaparsan çok güzel olur.. Şimdiden teşekkürler.Config Kurduğumda Siliniyor tekrar oyuna girdiğimde o olayı halletsem bütün skinleri ayarlar size atmaya çalışırdım tekrar girdiğimde hile konusundaki cfg'den bütün skinleri ayarlıycam.
kanka vac atmıyor hatada vaclı alakalı bişeyler diyorBende hiç öyle bir hata vermedi ? VAC yiyenler varmı gerçekten
tamam cevabın için teşekkürlerkanka vac atmıyor hatada vaclı alakalı bişeyler diyor
bilgisayara reset atmadanda bir daha giremiyorsun oyuna
reset atmadan derken formattan mı bahsediyorsun yoksa yeniden başlatmak mı?kanka vac atmıyor hatada vaclı alakalı bişeyler diyor
bilgisayara reset atmadanda bir daha giremiyorsun oyuna
Config olarak hangisini kullanıyorsun hvh'mi yoksa legit'mi ?Aktif kullanıyorum her hangi bir vac hatası dahi vermemekte rahatlıkla kullanabilirsiniz
yeniden başlatmakreset atmadan derken formattan mı bahsediyorsun yoksa yeniden başlatmak mı?
Kanka karistirmisim ben ya nskinz ilr çalışıyor aynen tesekkurler ama ban riski var legit degil yinede kullanmam bensende sıkıntı olabilir bende çalışıyor aga