sbyte tuşa atalı trigger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Eski sbyte daha güzeldi, sadece alta atıp ayarlama uzun sürüyordu, şimdi ben bu triggeri tuşa nasıl atıyıcam? trigger i açıyorum adamın üstüne tutunca direk sıkıyor öyle çok belli oluyor. Tuşa atalı yok mu yahu Lshifte atamak istiyorum.

BOSS
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aga Hile Açılmıyor nasıl aça bilirim inserte Felanda Basıyorum Nasıl Düzelte Bilirim ??

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
aynen sbyte old en iyisiydi adı sbyte old beyler ya tekrardan getirseniz onu hiç belli olmuyordu sadece 2-3 ayarlama vardı ne güzel off

Kıpraşma Sende Seveceksin !
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hayır var Triggerin altında Key To Trigger var onu açcaksın onun altındada tuş koyma yeri var iyi bak

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yeni hilede trigger with key var dikkatli bakarsanız trigger'ın altında ordaki [...] kısmına mouse ile basıp atamak istediğiniz tuşa basmanız yeterli olucaktır

Üye
7 HİZMET YILI
en üstün bir aşağısında tuş atama yeri var oto sıkmayı da kapat

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@Rufuel steam adını verde ordan konuşalım sorun olmazsa ?
Post automatically merged:

takım arkadaşlarını da renkli şekilde gösteriyor tam ayarını çekemedim sinir bozdu iyice

1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Mesaj kasmaya mı geldiniz bu ne arkadaş bi trigger sorduk yarısı muhabbet etmiş bu arada otomatik sıkma hangisi la tek trigger with aimkey i açtım bide aimkey e Lshift koydum lshifte basmadan vuruyor bu ne ya

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kral sen hileyi yapmışsın yeni başladım cs ye nasıl yapcam ben bunu? Hile inject oluyor fakat menü falan gelmiyor. Visual studio ikisini de kurdum x64 ve x86. Ancak halen menü gelmemekte.

1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim cs yi aç alttaba al memory e gir ordan hileyi başlat veri alınıyor diyicek site açılcak siteyi falan kapat ondan sonra cs aç hile menüsü orada gözükecek yoksa insert bas bekle.

BEYLER trigger key i buldum da sadece rakip için serverlerde falan kendi takım arkadaşımıza da vurmak istiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim cs yi aç alttaba al memory e gir ordan hileyi başlat veri alınıyor diyicek site açılcak siteyi falan kapat ondan sonra cs aç hile menüsü orada gözükecek yoksa insert bas bekle.

BEYLER trigger key i buldum da sadece rakip için serverlerde falan kendi takım arkadaşımıza da vurmak istiyorum
yine olmadı :/
benden kaynaklı bir sorun konu açtım

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
game not responding, can you help me solve it?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
[Sal Oca 22 18:46:51 2019] Debug: "[+] InjectionCore : Inj Error Status {Erişim Yok}\r\nBir işlem bir nesneye erişmek istedi, ancak istediği erişimin hakları kendisine verilmiş değil.\r\n"

log da açılmamasının sebebi bu, kimse takmıyor nasıl çözeceğim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...