Hile konusu içerisinde CFG dosyaları mevcut, onları indir, konuda belirtilen klasöre at. Oyuna girince load kısmından legit olanı yükle. Otomatik ayardan çekince alıyor ama elle ayarlayınca çalışmayabiliyor. Problemini çözer büyük ihtimalleHacki injectliyorum tam anlatıldığı gibi her şeyi yapıyorum menü geliyor fakat hiçbir özellik çalışmıyor.
teşekkürler deniyorum şuandaHile konusu içerisinde CFG dosyaları mevcut, onları indir, konuda belirtilen klasöre at. Oyuna girince load kısmından legit olanı yükle. Otomatik ayardan çekince alıyor ama elle ayarlayınca çalışmayabiliyor. Problemini çözer büyük ihtimalle
Rica ederim, deneyince yazarsın sonucuteşekkürler deniyorum şuanda
olmadı ya tam dediğin gibi yaptım configleri indirdim attım oyunda loadladım yine de çalışmıyorRica ederim, deneyince yazarsın sonucu
Hile konusunda verilmiş gerekli dosya linki;olmadı ya tam dediğin gibi yaptım configleri indirdim attım oyunda loadladım yine de çalışmıyor
tamamdır deniyorumHile konusunda verilmiş gerekli dosya linki;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu kurup denermisin birde.
Bu yöntem işe yarayabilir.denemekten zarar gelmezHile konusunda verilmiş gerekli dosya linki;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
olmadı yine yaHile konusunda verilmiş gerekli dosya linki;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Son olarak, görüntü ayarlarında, -tam ekran pencereli yada -pencere olarak görüntüyü değiştirmeyi dene dostum. Yine çalışmazsa malesef başka önerim yok dostumolmadı yine ya
çok teşekkürler ilgilendiğin için kral olmadı ama yaSon olarak, görüntü ayarlarında, -tam ekran pencereli yada -pencere olarak görüntüyü değiştirmeyi dene dostum. Yine çalışmazsa malesef başka önerim yok dostum
benim arkadaş oynuyor ya hilede bir sıkıntı yok ama bende çalışmıyorfixlenmıs olabilir
sen de oldu mu aynı hata bende de varteşekkürler deniyorum şuanda
Ben bu şekilde çözdüm hocam sizde de aynı sorun olabilirHile konusunda verilmiş gerekli dosya linki;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap